|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]()
bitno je ,shiva, da ti imas smisla za sve
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Psiho
|
![]()
@ bassystem: naravno da nisu bukvalno 3 kompozicije i da ima dobrih stvari. I napisao sam da Balashevicha poshtujem kao kantautora. Ne forsiraj.
GOA je glazba (svidjala se tebi ili ne) a pjevanje je recitiranje i NIJE glazba. EOD!
#63 |
Banned
|
![]()
i ja sam mocart, svidjelo se to tebi ili ne
pjevanje nije muzika?....sta to pricas? Last edited by balthazaar; 15-11-2006 at 11:18 AM. |
![]() |
![]() |
#64 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
na kraju krajeva, glupo je i da očekuje? da se svima sviđa neka muzika...npr, meni se mnogo dopada drum and bass, ali mi se dosta puta desilo da se ljudima ne dopadne kad pustim na nekoj ?urci...međutim, ja se ne okrenem i odem kući, nego poku?am da napravim dobru atmosveru i sa tom muzikom...i uvjek sam tu da nekome objasnim za?to volim dnb, ili jazz, ili već...pa ako ti se i poslije toga ne dopada, nikome ni?ta...ne bi mi bio prvi put...ali mislim da je ovo fino mjesto da pričamo o tome bez nervoze i omalova?avanja...to ?to sam ja napisao za goa muziku ne znači da ne po?tujem tebe kao čovjeka, naprotiv. Zato i tra?im da napi?e? za?to voli? goa-u, naravno ako hoće?... |
|
![]() |
![]() |
#65 | |||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
#66 | |||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
#67 | |
Member
|
![]() Quote:
apsolutno ti nije potrebna droga da bi skapirao tu muziku, samo se prepustish ![]() evo da bi znali o cemu se radi postovao sam privjuove nekoliko legendarnih stvari, koje su svakako obelezile ovaj pravac Astral Projection - People Can Fly http://www.sendspace.com/file/mvem10 S.U.N. Project - Space Dwarfs http://www.sendspace.com/file/67fien Hallucinogen - L.S.D. http://www.sendspace.com/file/f25lat Shakta - Lepton Head (Deedrah remix) http://www.sendspace.com/file/ttsd5m Quirk - Dark Matter http://www.sendspace.com/file/ya8d5a savki fajl zauzima oko 1mb tako bez brige |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() To da si ti inteligentan i da se trudi? da upije? ?to vi?e informacija je super, i kao i svi mi, na osnovu svojih ?ivotnih iskustava naravno gradi? neku svoju filozofiju. Ono ?to jeste pomalo nezgodno, je ?to se sa jedne strane slu?i? nihilizmom po potrebi, kako ti odgovara, a sa druge strane jako hrabro kreće? u izlaganja koja stoje na staklenim nogama, kao da podrazumeva? da samim tim ?to tebi ne?to lepo zvuči kad slo?i? kod sebe u glavi, mora da je jako domi?ljato i istinito. Verujem da bi stepen kritike trebao da bude jednak samokritičnosti. Da se razumemo ja prvi volim da pričam i pametujem, i naravno nisam uvek u pravu. Takođe nekako bih voleo da naglasim da ti ovo sad ne pi?em zato ?to ?elim klasično internet nadjebavanje (pardon, ali mislim da je jako adekvatan izraz) pa sad ja poku?avam da te porazim nekim svojim argumentom, već zato ?to ti se permanentno postovi pretvaraju u klizeće startove na temama koji ne slu?e nikome, pa u neku ruku ni tebi. Teme se pretvaraju u kvaziintelektualne rasprave u kojima se spominje sve od popularne psihologije do kvantne mehanike... ?to i nije lo?e samo po sebi, ali ne svaki put kad uleti? u raspravu, a verovatno i ne interesuje dobar deo ljudi na forumu. Znači uop?te ne ulazim u to da li si u pravu ili nisi - recimo sada, nego čemu sve to prijatelju? A ?to se tiče onoga oko kvaliteta sadr?ine tekstova pesama, ja ću naravno pretpostaviti da si ti bio humorističan i generalizovao u ?elji da prenaglasi? to ?to su u nekom svom mainstream-u tekstovi za kompozicije namenjeni običnoj publici, i ?to shodno kli?eima ?anrova če?će obrađuju neke teme nego neke druge. Takođe pretpostaviću da ti naravno zna? mnogo tekstova iz svih ?anrova koji su fenomenalni, jer obrađuju te iste teme kvalitetno, i time ne potpadaju pod tvoju definiciju, a da si je ti upotrebio zato jer ti je bilo zgodno kao argument u datom trenutku - ?to inače često radi?. Pozdrav!
![]() |
#69 | |
Member
|
![]() Quote:
Nije meni bitno da se to bilo kome svidi, ja sam dugo bio jedini klinac u okolini kome se to svidjalo i nije mi bilo bitno da to bilo kome natovarim na nos posto-poto. Ali zahvalan sam tom pravcu i ljudima koji su godinama stvarali takvu muziku i razvijali je. I zbog toga necu dozvoliti da je neko pljuje. Koliko ovde ljudi radi razne zanrove, govori o tome kako uzima pare ovde ili onde, kako snima za ovog ili onog pa ja lepo prolazim, citam i poshtujem. PLUR!
![]() |
#70 |
Banned
|
![]()
"sloboda uma"..."apstrakcija" "inteligencija"
ma ne gadjaj se, brate, tako KRUPNIM POJMOVIMA, svaka tebi cast, i postujem tvoj ukus...ali daj...kakva "sloboda"?, kakva "apstrakcija"? Od kad postoji čovjećanstvo, sloboda je jedan ideal i to najčešće u sferi spekulacije i niko nikad nije uspio da definiše slobodu samu po sebi i šta uopšte znači "biti slobodan".I ti ćeš sam da mi kažeš kako GOA nosi tu vječno trženu slobodu..Često su naše "slobode" u stvari robovanja "slobodi"."Slobodi" koju nam nam nudi 21. vijek i stvari od GOA do Big Brothera, a takvih "sloboda" je uvijek bilo.. Last edited by balthazaar; 15-11-2006 at 03:33 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |