|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Last edited by zoolander; 11-11-2006 at 11:54 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
ja sam strelac, u podznaku sam vaga, mada se ne razumijem puno u horoskop, oni koji se razumiju kažu da je to super kombinacija...inače, grizem nokte, pušim dvije kutije cigara na dan, hiperaktivna sam osoba i nestrpljiva, pa rijetko kad uspijem da nešto u životu završim fino i polako do kraja, zato i nemam ni jednu završenu stvar, već hiljadu nekih započetih projekata...moram sa tim da se izborim i naučim da budem strpljiviji u životu.Volim da jedem.Počinjem da se gojim.Nespretno jedem i mrvim oko sebe , pa se ljudi oko mene nerviraju.Takodje često umijem da tresnem cigar pored pepeljare....
eto |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 12-11-2006 at 12:22 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
ah to sam zaboravio... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja se redovno koristim natalnom kartom kao alatom (kao i nekim drugim stvarima koje moderna nauka ne priznaje ili priznaju neki njeni pojedinci na ličnoj osnovi ali ne priznaje globalno naučni estabili?ment) pa mi je kad neko dođe i ka?e "ma sve su to gluposti, to ne postoji", to jednako neva?no kao da mi neko dođe i ka?e da je nauka dokazala da moj automobil ne postoji, a ja se svaki dan vozim njim. Jednostavno me nije briga ?ta ka?e nauka. Ne?to ili radi, ili ne radi. Proba se pa se vidi ako nekog zanima.
A sa druge strane je i ono drugo tačno, ?ta će horoskopski znaci na ovakvom forumu? Kao da su znak i podznak ne?to ?to mo?e objasniti nečiji karakter u potpunosti? Trenutno u BG-u dvanaestina populacije, znači vi?e od 160000 ljudi ima isti znak ili isti podznak... Da li ih to čini srodnim ili sličnim, i da li je to validno kao način da se ne?to zaključi o nekom? Ako dodamo horoskopski znak, mo?emo onda da dodamo jo? stavki koje bi stajale u profilu, na primer "omiljeno jelo", "omiljena boja", "imate li simpatiju" "na kom ste mestu imali najneobičniji seks", "?ta misli? o vlasniku ovog leksikona" i tome slične osnovno?kolske teme ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Dule me i dalje odusevljava sa svojim odgovorima i tumacenjima. Kada bih rekao da se slazem sa njim, to ne bi adekvatno opisalo pravo stanje stvari, ali u nedostatku bolje deskripcije, preostaje mi jedino da kazem : "Slazem se!"
![]()
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Zakon nije prosao skupstinsku vecinu.Zakljucujem glasanje
![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kvrcnuo hdd ... tj nestali podaci | alavuk | Computer Hardware | 12 | 13-06-2007 12:01 PM |