|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
evo danas se postavlja drugi rostilj .. nije dovrseno .. ali izgleda otprilike ovako .. ![]() Na ovu konstrukciju postavljam dakle Azma ploce koje izgledaju ovako ![]() Do nedelje je planirano da se zavrsi .. postavicu detaljne fotografije kako sam sve radove izvodio ... I najbitnije reci cu iskreno kako to sve funkcionise, usnimci .. prednosti,mane ... Last edited by STUDIOTON; 06-06-2007 at 11:35 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Lepo, lepo......
![]() Eto mene sa flasom vina, cim bude gotovo ![]()
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Samo napred.Do sledece godine da nastane i Studio 3!
![]() Jeli Studio 2 na istoj lokaciji gde i stari ili na novoj? ![]()
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
super ti je studio (ce biti). stvarno si si dao truda. bas me zanima konacni proizvod.
prvi puta sam se sreo sa rijeci azmafon. pogledao sam i linkove za to. zanimljiva stvar, nego kakva bi bila uporabna mogucnost stiropora? cijelo vrijeme mislim da je stiropor prejebena solucija. ocito je da grijesim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Lepo izgleda Ivane...odlican primer za sve koji ulazu "samo" u opremu, prostorija je isto toliko bitna.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ja se nadam da ce biti super .. bar tako za sada deluje ..
Evo fotke sa zavrsenim drugim rostiljom preko azmafona ![]() Last edited by STUDIOTON; 06-06-2007 at 11:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Svaka cast, zaista korisno i velikodusno.
Samo napred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne vidi se jasno na fotkama, pa me nesto zanima. Kako si ucvrscivao drvene grede? I koje su to grede? Cine mi se malo finijima od onih građevinskih letvi (za pocetak, savrseno su ravne!).
![]() |
#20 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() P.S. Sinoc mi jedan od dvojice majstora koji mi ovo rade zaglavio u bolnici i operisan od bruha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Novi studio u Londonu | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 27-06-2008 03:16 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |