|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
SuperModerator
|
![]()
take it easy ljudi... sve ok !!!
...osim sto Oggy-ja moram da razocaram da nece biti otvaranja 17.tog!!! Imali smo poplavu (puko radijator, sreca podalje od studija) pa je sanacija u toku (skida se komplet parket, ponovo hidroizolacija...) tako da cemo pivo piti nesto kasnije!!! ![]() ...album - pa prosudicete sami kako sta zvuci, ne bi da pricam ja tu nesto. Za moj ukus je OK, jedino sto je zaista bilo zeznuto miksati na PMC AML i u tek napravljenom (sazidanom) studiju. Zamislite sebe kako radite prvi referentni album (do sad sam uglavnom radio aranzmane, nikad ceo album) na necemu sto tek provaljujete ! Srecom imam dobro uvo pa kontam preampe, majkove, i ostalo, ali jedini problem (koji ce me pratiti izgleda dok sam ziv ! ![]() @max dve razlicite sume - pa zbog karaktera. Generalno mi se vise svidja Neve, ali SPL mi je super za povratak efekata (lex 960 i system 6000) i neke solo instrumente jel je onako transparentan... ali Neve je zverko zaista! cujemo se posle, moram do studija ![]() pozz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|