|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Ja imam 28 godina,jako,jako mnogo ljudi poznajem,vodolija sam u horoskopu i sve vise postajem svestan nekih karakteristika moga znaka u koja ranije nisam ni malo verovao.Mozda i previse sam
religioizan i nikada horoskopu nisam pridavao neka bitnija za mene znacenja,ali sto se vise uozbiljujem,odrastam,iz nekih minimalnih poznavanja horoskopa poceh se vise raspitivati o istom i poceh sve vise i vise primecivati itekako egzaktnu pricu nauke zvane astrologija.Naravno i dalje horoskopu ne pridajem ne znam kakav znacaj ali krajnje je interesantno posmatrati coveka i iz persepektive jedne ozbiljne nauke. A muziku ne shvatam kao racionalnu.Za mene ona ima mnogo mnogo vecu duhovnu vrednost koja se percipira skupom svih cula i licno svojom dusom.Jebiga,bio sam odlican ucenik,student,verovao u fiziku i matematiku,i dalje ih postujem i volim ali muzika je nesto mnoooooooogo mnogo,jednostavno cu reci,vece. Ni zelim da ovo predje u debatu,jednostavno mi je to intesanto izgledalo. Vama,koji ne verujete u horoskope ne bi trebalo smetati a nama koji to posmatramo iz drugog ugla recimo,prija.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kvrcnuo hdd ... tj nestali podaci | alavuk | Computer Hardware | 12 | 13-06-2007 12:01 PM |