Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Dragan Ivanović

Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente)

Thread Tools Display Modes
Old 30-10-2006, 02:12 PM   #1
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Default Scofielde, Swallowe i Stewarte

?elim da ovim postom izrazim veliko odu?evljenje povodom njihovog nastupa (nisam vidio da je neko komentarisao bilo ?ta sa jazz festivala) i svoju ?elju da budem swallow kad porastem ...ne stvarno, sjedao sam u prvom redu i stvarno u?ivao...tako divna svirka, dobar zvuk, opu?teno, znalački, emotivno, ...mislim, čovjek je mogao da vidi muzičare koji sviraju muziku, ne tezgu, iako su samo sat i 10min svirali, i jo? par stvari u bisu, ali sam čuo da je toliko plaćeno...ipak je ovo svijet koga pare vrte

odu?evilo me to koliko oni (iako sco ima 54, a swallow 66!!!!!) i dalje ula?u u sebe i kako svje?e ideje imaju...scofield i dalje experimenti?e sa tonom i raznim pedalama (mislim, reversni delay!!!) i ima mrak ton i vrlo ozbiljno svira a čiča i dalje ima odličnu tehniku i divne solo dionice...mislim, da je meni da idem po svijetu sa 66 i sviram ture...svaka čast

Stewart je bio standardan, dobar....meni je feneomenalno bilo vidjeti u?ivo takve muzičke veličine, ba? sam zadovoljan...jo? da je s njima bio i pat metheny, pa da odsviraju red one ili everybody's party....
bassystem is offline  
Old 30-10-2006, 03:06 PM   #2
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Scofielde, Swallowe i Stewarte

Nisam mogao da se organizujem nikako za to veče a ba? mi se i?lo
Dushan_S is offline  
Old 30-10-2006, 04:54 PM   #3
stigma
Member

stigma's Avatar

Quote:
Originally Posted by bassystem
oduševilo me to koliko oni (iako sco ima 54, a swallow 66!!!!!) i dalje ulažu u sebe i kako svježe ideje imaju...scofield i dalje experimentiše sa tonom i raznim pedalama (mislim, reversni delay!!!) i ima mrak ton i vrlo ozbiljno svira a čiča i dalje ima odličnu tehniku i divne solo dionice...mislim, da je meni da idem po svijetu sa 66 i sviram ture...svaka čast
Zar u muzici godine nesto predstavljaju? Mislim da ne. Srce je uvijek isto...

Nije siromasan onaj koji ima nego onaj koji nema...
Nevjeruj zenama koje lazu
MySpace
Myspace II

stigma is offline  
Old 30-10-2006, 11:09 PM   #4
mightyUmma
Junior Member

Quote:
?elim da ovim postom izrazim veliko odu?evljenje povodom njihovog nastupa (nisam vidio da je neko komentarisao bilo ?ta sa jazz festivala) i svoju ?elju da budem swallow kad porastem ...ne stvarno, sjedao sam u prvom redu i stvarno u?ivao...tako divna svirka, dobar zvuk, opu?teno, znalački, emotivno, ...mislim, čovjek je mogao da vidi muzičare koji sviraju muziku, ne tezgu, iako su samo sat i 10min svirali, i jo? par stvari u bisu, ali sam čuo da je toliko plaćeno...ipak je ovo svijet koga pare vrte

odu?evilo me to koliko oni (iako sco ima 54, a swallow 66!!!!!) i dalje ula?u u sebe i kako svje?e ideje imaju...scofield i dalje experimenti?e sa tonom i raznim pedalama (mislim, reversni delay!!!) i ima mrak ton i vrlo ozbiljno svira a čiča i dalje ima odličnu tehniku i divne solo dionice...mislim, da je meni da idem po svijetu sa 66 i sviram ture...svaka čast

Stewart je bio standardan, dobar....meni je feneomenalno bilo vidjeti u?ivo takve muzičke veličine, ba? sam zadovoljan...jo? da je s njima bio i pat metheny, pa da odsviraju red one ili everybody's party....
ne lazi bio si na balkonu

bilo je nevidjeno!!
Old 31-10-2006, 12:34 AM   #5
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Quote:
Originally Posted by stigma
Zar u muzici godine nesto predstavljaju? Mislim da ne. Srce je uvijek isto...
jes...pogledaj naš jazz ansambl rts, recimo...ili onaj bend iz "moskve"

Last edited by bassystem; 31-10-2006 at 12:36 AM.
bassystem is offline  
Old 31-10-2006, 12:36 AM   #6
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Quote:
Originally Posted by mightyUmma
ne lazi bio si na balkonu

bilo je nevidjeno!!
ih...pa jesmo zajdno u?li ili ne? samo ?to sam ja odva?no produ?io do I reda...kad me vać napomenu, prvi bend sam slu?ao sa balkona, i dopao mi se...dobri muzičari, a koketiraju sa rnb i rep-om
bassystem is offline  
Old 31-10-2006, 01:02 AM   #7
mightyUmma
Junior Member

Quote:
ih...pa jesmo zajdno ušli ili ne? samo što sam ja odvažno produžio do I reda...kad me vać napomenu, prvi bend sam slušao sa balkona, i dopao mi se...dobri muzičari, a koketiraju sa rnb i rep-om
oh oprosti..zaboravljam da ti je tamo mjesto ..
ma mene su malo smorili s tim tower blocks pricama...ali dobar je sax..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules