| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  27-10-2006, 11:16 PM | #31 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: -=Koliko visoko cujete?=- 

Nesto volim da iskopavam teme....... A da li je merodavno pustiti test signal iz Nuenda, pa kao nesto slusati.......? 
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  28-10-2006, 01:17 AM | #32 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

pa kad je forum u stanju kliničke smrti
		 | 
|   |   | 
|  28-10-2006, 03:05 AM | #33 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 

ortak mi je pustao nesto slicno iz wavelab-a iso je u extremnu hercazu tipa 44khz ili manje i pitao me je kako je to moguce da ih cuje pa sam pokusao da mu objasnim posto on slusa muziku na 44 khz tj output a ono je bilo na 48 khz taj test tone kad se to pusti desi se opadanje samog kvaliteta hercaze , tako da proverite koji je sample rate wav-a i koji je sample rate na kom slusate pretpostavljam da slusate na 48 khz...
		 | 
|   |   | 
|  28-10-2006, 09:59 AM | #34 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: -=Koliko visoko cujete?=- Quote: 

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   Last edited by OFF; 28-10-2006 at 10:16 AM. | |
|   |   | 
|  28-10-2006, 12:02 PM | #35 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2006 Location: Skopje 
				 |  Re: -=Koliko visoko cujete?=-        :  rotfl:       :r  otfl:      mislio sam na nesto veci frekventni opseg za ljudsko uho/uvo kako god :] fliper je zakon ... ne masina vec delfin takodje :] | 
|   |   | 
|  28-10-2006, 12:47 PM | #36 | 
| Member Join Date: Jun 2006 Location: Beograd 

Sluh, vid, be?ika... Sve to popu?ta s godinama... To je neizbe?no, prosti biolo?ki zakoni. Poslu?aćemo isti test za par (desetina?) godina, pa da vidimo ko će tada moći da se hvali   Treba stariti dostojanstveno! 
				__________________ "The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." | 
|   |   | 
|  28-10-2006, 01:57 PM | #37 | 
| Psiho Join Date: May 2006 Location: Rijeka / HR 

ALESIS sigurno reproducira preko 18kHz. Shto se tiche raspona sluha sve je stvar vjezhbe. Godine bash nisu presudne. Ja isto starim a chujem sve vishe i sve bolje. Shto se tiche statichnog vala mislim da je malo vjerojatno da se to deshava u sobama na frekvencijama iznad 100-tinjak Hz. Mislim da je to vezano uz duljinu sobe koja se poklopi sa amplitudom odredjene frekvencije pa dolazi do faznog ponishtavanja zvuka. 
				__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | 
|   |   | 
|  31-10-2006, 01:24 AM | #38 | 
| Pro Member Join Date: Aug 2005 

Covek je upravu! Sve se postize vezbom, i ide sa godinama. Kada bude imao 80 verovatno ce cuti 40Khz, sa CDplejera i Alesisa (jer i oni godinama bolje sviraju, valda po toj teoriji)!
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Uad I Koliko Vredi | djivan | DSP forum | 10 | 25-05-2006 12:31 AM |