|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
jashta!, ma treba mi nekoliko EL34 za pojacalo i jos kojekakve dzidzabidze, iz pojacala sam izvadio upravo dve stare simensove, ali NOS par takvih je 150$ na tubedepot..! u sustini i nije tolko puno za nos, al opet...
izgleda da cu ipak morati malo da se pomucim da nadjem i nishlijke... ![]() a sto se tice uvek dotachinjane price o njihovoj rasprostranjenosti, cak i moj summit audio kompresor ima nishku ecc83! (imam i slike al sam ih negde zaturio na hardu) yey! Last edited by fipke; 15-10-2006 at 07:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Mogu da ti nadjem kontakt top lika u Pancevu koji odlicno radi servis...EL34 se lako nalazi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Ne, covjek je serviser uglavnom gitarskih/bas pojacala. na kakvu customizaciju mislis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
BTW Koliki je vek onih lampi u preampima (12AX7, mislim)?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UA SOLO610 - zamena lampe | gorjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 12-12-2008 09:22 PM |
nove lampe za JMP-1 | Reinhardt | Gitarska Produkcija | 9 | 30-11-2008 09:25 PM |
promena lampe u RODE NTK | gorjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 10-05-2007 06:43 PM |