Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-10-2006, 06:15 PM   #1
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default My shit

Niko nista da kazze?
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2006, 09:49 PM   #2
djnick
Member

djnick's Avatar

Default Re: My shit

Quote:
Originally Posted by silicon science
Niko nista da kazze?
vrlo zanimljivo meni se svidja, samo da se izaranzhira i da se malo "nafiluje" ritam. jes sirov malo, pa vidi, nabaci malo reverba & compressije najbolja mi je tema posle pola pesme [oh kako ovo mozhe da bude dobar uvod u FullOnTrance] he he
djnick is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2006, 09:55 PM   #3
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by djnick
vrlo zanimljivo meni se svidja, samo da se izaranzhira i da se malo "nafiluje" ritam. jes sirov malo, pa vidi, nabaci malo reverba & compressije najbolja mi je tema posle pola pesme [oh kako ovo mozhe da bude dobar uvod u FullOnTrance] he he
Hvala puno. Mashina mi je dosta slaba - Pentium 4 na 1.8 overklokovan na 2.12, 700 mb rama... vec je zacvilela jer imam oko 50 kanala a samo cetvrtina je kompresovana. Produkciju i miksanje sam odnedavno prepustio prijatelju Moritzu, koji zbog zavrsavanja studija jos nije stigao nista od mojih radova da smiksa,ali cim diplomira... Skontao sam da energiju trebam usmeriti na pravljenje stvari, jer nemam uslove za mixanje. A i lakse je tako,podela rada...
Old 17-10-2006, 09:48 AM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by silicon science
Hvala puno. Mashina mi je dosta slaba - Pentium 4 na 1.8 overklokovan na 2.12, 700 mb rama... vec je zacvilela jer imam oko 50 kanala a samo cetvrtina je kompresovana. Produkciju i miksanje sam odnedavno prepustio prijatelju Moritzu, koji zbog zavrsavanja studija jos nije stigao nista od mojih radova da smiksa,ali cim diplomira... Skontao sam da energiju trebam usmeriti na pravljenje stvari, jer nemam uslove za mixanje. A i lakse je tako,podela rada...

Pravilo br.1 (bar ovde!) kad nekome pustas pesmu nemoj da se unapred izvinjavas kako nije bas dobra, los mix, bruji soba, slab comp itd.
U startu si sasekao sebe i neko misljenje koje se vec tad formira kod onoga ko treba da to skida i slusa....
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2006, 10:17 AM   #5
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear
Pravilo br.1 (bar ovde!) kad nekome pustas pesmu nemoj da se unapred izvinjavas kako nije bas dobra, los mix, bruji soba, slab comp itd.
U startu si sasekao sebe i neko misljenje koje se vec tad formira kod onoga ko treba da to skida i slusa....
Ma opusteno...
Svakako hvala na savetu
Koje je tvoje misljenje u vezi skladbe?

Last edited by silicon science; 17-10-2006 at 10:30 AM.
Old 16-10-2006, 10:00 PM   #6
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by djnick
Takvih uvoda ti mogu uraditi kolko ocesh, samo kazi.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules