|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Posto sam licno prozvan, ne pricam sad od strane OFF-a, nebitno je, vec i "tezgarosa ljutog", pa me je na kraju potkacio i Sloba Markovic... Posto se OFF-u zuri da izbrisete postove, a meni ne, ja bih zamolio da ostanu tu jos neko vreme, kratko... Da gospoda vide odgovore, a i da mnogi pogledaju "diskusiju" sa KAZNENOM EXPEDICIJOM... Nadam se da ne trazim previse, Deki? Sam si reagovao na neumesne price ili pitanja, kako god da ih sada neko tumaci... Eto, pricini mi zadovoljstvo da odgovore procitaju i ova dva, gorepomenuta chlana... Pa cemo delete!!!
Ok... Drago mi je sto me je cimnulo puno ljudi i pitalo me koji mi je kurac, kad se osvrcem na sve to, ali eto... Nek i ostali nasi prijatelji s foruma vide ove "muzejske primere" budalastine i price, pa nek donesu neki sud o tome. Ako ih se tice, a cini mi se da DA! Mozda gresim...? Svakako, pozdrav!!! Na kraju ce se sve ionako brisati i zaboraviti. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |