|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Posto niste finanskijski mocni da priustite sebi zajebanciju, kakva bi bila remixovanje stranog hita, tipa, ko uradi najbolje stvar, dobije vas DAW ili ne znam vec sta, ostaje varijanta da se ipak rade DOMACI REMIXI!!! Zasto? E zato... Hahaha. Naime, ako pricamo o "regularnom" remiksovanju, to bi bio sjajan stimulans za anonimnije ljude sa foruma, a ima ih puno, da na taj nacin promovisu svoj rad. Danas sutra bi taj remiks, remiks poznatog hita poznatog izvodjaca, naprimer, mogao i da se emituje na radiju its. Mozda i da se nadje na nekom izdanju! Tu postoji interes, dok u remiksovanju MADONNE FROZEN, apsolutnoi ne vidim stimulans da neko sedne i odradi to, sem da ispadne "faca" medju rumski-drugarima! Kao, uhhh, jebao sam kevu desetorici preostalih konkurenata i nisam nista zaradio, niti je ko van foruma cuo moj miks. Dakle, ideja o remiksovanju je OK, ali po meni ima smisla jedino ako se radi o domacim pesmama. Opet me mrzi da pisem dalje, ali dacu jos 200 argumenata za ovu pricu! Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dakle?
Stoja? Ceca? Gacice, podvezice, bmw-i i tornada? ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Polako... Nesto ce se smisliti na kraju. Ja ne zelim nista da obecavam, tipa, organizovacu nesto. Kad se naprave dogovori medju svima vama, kad se bude znalo zasto se nesto radi i kako, onda cemo preci na konkretne stvari!
Svakako, na dobrom (tj. boljem) smo putu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
U svetlu novog otkrica da imas americko auto koje guta gorivo, malo mi je jasnija tvoja cesta nervoza na forumu.
![]()
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Pa ja fino rece da smisao i jeste kada radimo sa domacim hitovima. Frozen je samo primjer, i ne mora biti upotrebljen (svakog dana ljudi izbace acapelle nekih novijih hitova...treba samo preslusati i odabrati one sa najboljim kvalitetom, a da je sto veci hit...time bismo privukli ljude). Mene samo interesuje koliko je to bezazleno (koliko time krsimo tudja copyright prava) i kakve mogu biti posljedice?
Perun, poguraj ovu ideju koliko mozes, i bicemo ti zahvalni. Porazgovaraj s ljudima!. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa i Madona je domaca
![]() E, ljudi, kad vec pravite, dajte nesto i za nas koji ne radimo remixe, vec smo samo 'sound designeri'
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ![]() Pravo u centar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 Remix-a | Danny Lou | Promocija radova | 0 | 08-10-2009 08:39 AM |
depeche-mode-remix-contest | yoloko | Razno | 19 | 29-05-2009 08:28 PM |
Remix - Prica | ProkDu | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 26-07-2006 09:41 AM |
canetove replike contest | Arthur | Razno | 10 | 12-12-2005 01:38 AM |
VLADO GEORGIJEV REMIX CONTEST | Fibra | Vlado Georgiev | 5 | 26-02-2005 08:35 PM |