|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Sta mislite o kompletu mikrofona za bubanj audio technica kit pack koji se
sastoji od 7 namenskih mikrofona? Pomenuti komplet sam video u Artistu,ali nisam imao prilike nikad da ih probam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
moj bubnjar ih koristi za live.... verzija 4+1 mic..... mislim, radi to, onaj za bas bubanj im nije bas najsrecniji, ali uz malo muke i pomeranja se napravi pristojan ton.
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
A da probas za overheade Oktave MK 012. Nisam vjerovao da tako dobro rade dok ih Shot nije donio kod mene u studio
![]() Probat cu negdje u kompu iskopat da cujete tu snimku jer sam snimio njegovog gitaristu Erola dok smo testirali preamp. Malo jesu tamniji u odnosu na Rode, zvuk je cak blizi Neumannu Km 184, a cijena zavisi od paketa koji ukljucuje jednu, dvije ili tri kapsule. Cijena jednog bez dodatne kapsule je oko 150 Eura dok je sa tri kapsule oko 200 Eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
I mene zanima kako rade Oktave, cuo sam dosta pohvala za njih, ali nisam probao. Ako to ne mrzi, testirajte to na razlicitim aplikacijama,pa da vidimo
![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 19-09-2006 at 08:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Evo, iskopah onu snimku sa klasicnom gitarom (dobra stara Yamaha G-240 II iz 1982 g.) ozvucenu sa parom Oktavinih MK-012 kond. mikrofona ukljucenih u stereo tube preamp (DIY) kojeg je kasnije uzeo Shot za svoj studio. Snimka nije nista ekvalizirana, dinamicki obradjivana ili pojacavana! Mozda nekom pomogne oko odluke o kupovini. Ja sam odmah uzeo jedan ( elektronika i tijelo je identicno kao mk-012, ali je sa velikom membranom MK-101) a radi odlicno i za vokal i akusticnu gitaru.
Pozdrav. Evo linka: http://rapidshare.de/files/33880019/Oktava_pair_mk-012__with_tube_preamp_-classical_guitar_test.mp3.html Last edited by FrankoPanko; 21-09-2006 at 06:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Last edited by lesha; 05-10-2006 at 12:09 AM. Reason: tri posta za redom, sledeci put koristi "merge" |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
@Arthur ziveo KM84 ![]() ![]() pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
ovih dana mi se cini da sam dosao do limita koriscenja c451, 3 komada na OH i jedan na hihat, pristojan komplet cinela, Radar II ali to nije to... sumnjam da je razlika izmedju radara 1 i 2 tolika i to u prednost keca.. pre ce biti da je km84 ipak nesto meksi i bogatiji u krajnjem visokom delu spektra (iza 8khz)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Da li ko probao sa 2xc414 za overhead? Cesto vidjam taj setup na live svirkama (na tv-u
![]()
![]() |
#30 |
MAO
|
![]()
darkwudi tako sad snimaju svoj bubanj... u prevodu, lepo zvuci ako imas toliko i toliko hiljada eura u bubnju/cinelama/bubnjaru... za sve ostalo je zgodniji neki usmereniji da bi mogao da pecas..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ribbon mikrofoni? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-12-2008 06:19 PM |
Mikrofoni i snimanja... | mandrak | Tutorijali | 15 | 08-12-2007 02:27 PM |
MXL Mikrofoni | dawid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-11-2006 10:17 PM |
mikrofoni | SandRob | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2005 09:33 AM |