|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ovo drugo ne znam tačno ?ta pita?? Ako misli? na DFH tj prvo toontrack-ovo izdanje, onda se radi o LM4 formatu a to čita battery bez problema. Ako nabavi? i addon cd na njemu su novi dodatni samplovi kao i programi u battery i kontakt formatu pa ti je jo? jednostavnije. Ako si mislio na superior DFH, nema načina da otvori? te semplove u bilo čemu drugom osim u samom pluginu (dobro la?em, ima, postoji mali program za prevođenje u BFD format, mada ne znam za?to bi to neko ?eleo da učini)
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mo?e? da pogleda? i EZ Drummer, to je tebi mo?da ok re?enje jer je bubanj malo na?minkan već, i jer nije toliko velik, naravno i nema? neki ogroman izbor bubnjeva, ali mislim da bi tebi to radilo posao, isto je u pitanju toontrack-ova biblioteka sa pluginom.
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Potpisujem Ez drummer - realisticniji bubanj jos nisam cuo . Ugodno sam iznenađen - makar mu fali bar jos 2-3 elemenata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
ljudi, akai drum sample cd-ovi su zakon,to svako zna....probaj Clear Mountain Drums
ja ne znam zašto, kad neko pita jednu stvar, tema često skrene na sasvim sedamnaestu stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Kupio sam AKAI Heavy Hitters Greatest hitts i Kurzweil K2000 Heavy Hitters
i moram da priznam da sam se debelo razocharao.Pa koja je to debilchina semplovala elemente bubnja sa reverbom,auuuu koji moroni.Sklepacu valjda 2-3 normalna seta sa oba ova diska.Ovo je totalno djubre!!!Vracharevicu ala si me sochno zeznuo.Kitovi od ovog Alana White-a zvuche ko da je lupao po kantama, a josh su 90% semplovani sa reverbom ![]() ![]() E,da,od layera poneki elemenat ima 2-3 a i to je retkost! Ovo su chisto bachene pare.Srecom nije neka velika kinta(10 eura). @Dushan_S Jbga Dule kad te nisam poslushao,niko mi sada nije kriv.Trazio sam DKFH 1 ali nisam uspeo da ga nadjem nigde jer je malo mator.Od ovog AKAI-a neuporedivo bolje zvuche i bubnjevi iz Edirol Super Quarteta i iz Hypersonica2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pazi,MORAS DA ZNAS STA HOCES...!!!medju akai semplovima ima mnoooogo smeca ali ima i fenomenalnih semplova koje ni jedan bfd ili superior na svetu nece zameniti!Pre nego sto se uopste upustis u trazenje,moras da imas zvuk noge,dobosa,koji ti treba,u glavi kao neku vodilju...i onda izdvajaj samo adekvatne i sparuj...mozda ces od 3 akai diska izdvojiti samo jednu nogu,ali ako je ta noga ona prava,vredelo je...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Bob Clearmountain!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Pa nabavi stylus RMX sa svim expansions pa neces imati probleme.
Takodje BFD nije los, Artist Drums isto. Ostavi akai semplove molim te! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
da se nadovezem na temu....
koji akai ima najmasivnije i ne mnogo zategnute prelaze... probao recimo yellow tools pure drums toms i ono zvuci ko g. da prostite ![]() dakle, treba mi snaga/moc.. nesto kao recimo toto - I will remember |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |