|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#122 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Rumski ce uvijek da gura prave ljude, koji rade prave stvari, u to mozete biti sigurni! Poz. Svima. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#124 |
Pro Member
|
![]()
Evo malih novosti. Verovatno vam je poznato da je gosn Boggy ostavio Super MEE Bitch-u na koriscenje tokom snimanja i miksa Shabanology albuma. Uradjene su neke modifikacije pa ko veli da cujem kakvi su sada, a uz to da napravimo komparaciju PMC AML 1 vs. Super MEE.
Prosto receno BRAVO. Ono sto mi je bilo jedina prava zamerka (visoki) je ispravljeno i sada zvuce mnogo mekse (prirodnije). Gotovo identicna koloratura sa PMC AML, na A/B prekopcavanju se samo cuje razlika u sirini stereo slike (cetka za limun je odradila svoje ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
Imao sam u '"gostima" skoro nedelju dana finalnu verziju Super MEE. Nekako se prica nadovezuje na jedan drugi post : http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=Bozo
tako da sam osetio potrebu, povodom ove teme, da se oglasim jos jednom. Boggy i Zorica su bili (opet) ljubazni i na moju molbu dostavili mi Super MEE na test voznju. Radio sam miks jedne pesme koja je morala biti relativno brzo zavrsena pa sam osetio da bi to bila idealna prilika da ih cujem na domacem terenu. Sacekao sam da mi se utisci slegnu i posle preslusavanja gotovog mixa na mojim referentim kutijama (Vifa Picolino) zakljucih :
![]()
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 30-11-2006 at 03:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Moderator
|
![]()
U tom slucaju, cekamo verziju finisha 1.3 u kojoj ce biti dodat i koji cvetic i akusticka sustikla koja ce padati preko visokotonca i filtrirati gornji opseg
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#128 |
SuperModerator
|
![]()
...trenutno su kod mene, i ne gasim ih
![]() ![]() ![]() @ Boggy : ...osim BDB(c) ![]() ![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Moderator
|
![]()
.
Ljudi, hvala na lepim recima! ![]() Evo, na kraju, jos da kazem koju rec o opremi koju smo koristili za ovaj posao, odnosno o mernoj/dizajn garnituri koja je dovela do ove, zavrsne, verzije: - AD/DA kartica: L22, Lynx Studio Technology Inc. - Merni mikrofon: M30, Earthworks Audio - Fantomsko napajanje: MicPower, BoZo Electronics - Merenje impedanse zvucnika: Z-Tool, BoZo Electronics - Pojacalo: A1802, BoZo Electronics - Kablovi, balansirani, mikrofonski i line-level: Van Damme - Kablovi, zvucnicki: Belden i Klotz - Konektori: Neutrik (Speakon i XLR) - Operativni sistemi za racunare: Linux i Windows XP - Simultana reprodukcija i snimanje: Audacity, WinXP - Test signali (wav): BoZo Electronics - Softver za analizu podataka, BoZo Electronics (Linux) - Softver za frekventno/vremensko/faznu optimizaciju skretnice, BoZo Electronics (Linux) Nadam se da nista nisam zaboravio. ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rcf Monitor 5s | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 20-08-2007 03:27 PM |
profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi | boggy | Promocija radova | 64 | 22-05-2006 07:13 PM |