|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
http://www.musicstorekoeln.de/en/glo...usicstore.html
Kao sto neko rece, mnogo bolje resenje od gorepomenutih, a cak su i aktivne. 440 evra za par je bruka! Naravno, ovde ce te to kostati verovatno i manje...
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Problem mi je sto taj (trenutni) budget je u obliku nekog kredita ili
kupovine preko racuna pa bi u obzir dosle samo nove kutije koje se mogu naci kod nas(citaj:artistu). Ne sumnam u tannoye,u studiju radim na DMT15 i navikao sam na njih.Ali mislim da mi Precision prevazilaze budzetski limit.Ima li ih uopste kod nas u radnjama i kako se krecu? Ivane ti bese ih uze?Koliko su te izasle?
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 26-09-2006 at 01:49 AM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mason
|
Ma imam i ja Precision 8, ali... finansijski gledano, ovaj Perunov i Oggy-jev trip su stvarno mnogo isplativi... cak gotovo da ne mogu da poverujem...
Neznam koliko sad kosta pasivni precision, ali zasigurno vise nego aktivni system 600, a nesto sumnjam da je Precision bas do te mere bolji od System serije... Po meni, ovo je stvarno badava, ako je moguce to nekako nabaviti ovde i za te pare...
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ne bih ja isao na 6". Isao bih na 8".
Alene, ne vidim u cemu je problem, nadji firmu koja prodaje polovne kutije, ako imaju nesto, nek ti naprave invoice! Posalji im pare, ne vidim razliku u placanju u odnosu na "nove". FIRMA JE FFIRMA! Jedino u tom slucaju ne mozes da izbegnes carinu i porez! Ako budes zainteresovan za neku kombinaciju, javi, mozda mogu da ti pomognem... Mozda i ne. ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
A u cemu je fora, kako?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() Ratosiljaju se sranja i svi srecni! Cifra je stvarno top! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Ako ima neko ideju kako da se to dobaci Srbiju (uz naknadu, naravno
), nek javina PM
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
Ne znam,ne bih puno pametovao za ovu sitnu kintu.Kao sto rekoh budzet mi je veoma
ogranicen i vezan iskljucivo za kupovinu,najverovatnije,preko racuna i to do najvise 350E.Bio sam danas u Artistu u NS-u,imaju activne neke Behringere i pasivne Alesise. Ako krenem politikom dodaj jos malo pa uzmi ovo samo po sebi se namece sacekaj malo pa dodaj jos i tako mogu gurati ne znam dokle i veoma se isfrustrirati. U studiju radim na Tannoycima Dmt15 i Dynaudio Bm6a pa mi prevashodno trebaju neki manji monitorcici kuci,na kojima bih pripremao mixeve za dalje mixanje u studiju.Do sada sam radio kuci na hi-fi kutijama a veci deo posla zavrsavao u studiju dok je sada situacija drugacija pa kuci moram uraditi malo vise.Da imam malo vise kinte jako dobro znam sta bih uzeo ali ovako nisam pametan. Znaci,trebao bi mi savet sta uzeti novo do 350E?Perun rece da postoje firme koje prodaju polovne monitore?Jel' ima mozda neka i kod nas?Svakako da bih uzeo neke jace polovne kada bih imao uslove placanja kao za nove. Jel' bio neko skoro u Sky-u,imaju li oni neke interesantne low price monitore?(mozda)
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Mene ovo takodje zanima!
|
|
|
|