Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-09-2006, 11:38 AM   #11
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: SuperMEE, profesionalni near-field monitor, funkcionalni model

Slusanje 2

juce sam imao priliku da ponovo cujem SuperMee ali ovog puta u drugom prostoru, rec je o poluzavrsenom Hammer studiu. Totalno druga prica u odnosu na prosli put, definitivno vise basa mnogo kompaktnije i detaljnije. Dubina sterea i detalj su odlicni, zvucnik jako lepo "preslikava" razlicite miksovei lako se uocavaju razlike. Sa druge strane mi se i dalje cine malo ostriji u visokom registru, tako da je na nekim matricama koje su inace bile zasiljene to bilo mnogo vise izrazeno, cak i ne prijatno (licni utisak). Stvarno su klinicki ciste tako da to moze biti problem ljudima koji su navikli na neki monitor koji farba, naravno -sve je stvar navike i licnog afiniteta. Nisu za glasno i dugo slusanje, kao ni vecina monitora, i definitivno je bolji rezultat pri manjim nivoima glasnoce. Koliko me sluzi secanje SuperMEE je vrlo blizu PMC monitora po pitanju detalja, sirine i brzine reprodukcije tranzijenata, isti drajver koji se nalazi u oba zvucnika ide u prilog tome. Naravno ATL (PMC) i bas refleks (SuperMEE) imaju svoje razlike. Licno, SuperMEE je jako blizu da postane referentna kutija koja ce da se pominje u rangu PMC, ADAM S serije, K&H.....ostaje jos samo to da se ti visoki ( a znam da je to moguce uraditi) nekako "pripitome" i da budu meksi - u pitanju su vrlu suptilne razlike. Ovako sam ja doziveo SuperMEE.
Bravo

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules