|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Traffica
|
![]()
ma provereno naplacuju carinu za sve preko 30e ... provereno !
platio sam 2 puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Evo ovde bi to trebalo da pise: http://www.fcs.yu/srpski/putovanja/povlastice.htm pozdrav bogi p.s. Konkretno tacka 4. u gornjem dokumentu: Quote:
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zakoni i uredbe se menjaju svakodnevno, brzinom svetlosti, a sve da bi se otelo sto vise para. Ko ce ziv da pohvata sve njihove budalastine!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Traffica
|
![]() Quote:
ne moze firma da ti salje nesto sto tamo oni plate dza bu a tebi da bude dzabe ... cim neko to tamo plati ti moras da platis carinu ... ?! i ko zna sta jos mi je rekla ... svadjali smo se 20 minuta ... ne mogu ni da se setim svega ... a najvece fora je sto je sadrzaj paketa bila moja licna muzika ... promotvne kopije ... i pise moje ime i prezime ali ona ne j*b* ... uzas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
ovaj to sto se desava sad je zbog nekermana koji je zloupotrebljavao tu rupu u zakonu koji je prijavljiv'o robu u vrednosti ispod 100e i naravno carinici popizdeli zbog toga ... tako da su odlucili da vinile knjige diskove i sl. i na njih obavezuju carinu elem ukoliko neko nesto kupuje za preskok toga moze se srediti da na deklaraciji pise gift (fora ukoliko vam prijatelj salje diskove/vinile ili cak izdavacka kuca mog'o bi da pisem o tome jedno 5 strana kako su me maltretirali zbog 2 narezana cd-a ! na carini u posti kod glavne zeleznicke stanice) ili da je vec placeno u vrednosti ispod "limita" ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Na kraju se ispostavilo da je ovo besplatna posiljka i nisu mi nista naplatili!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Traffica
|
![]() Quote:
i opet nista....imalo je 15 ploca u paketu...vidcete kada vam bude stizalo toliko ploca....nece ih nista interesovati ... samo kesh... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
pa ne znam sta da ti kazem sem sto sam vec spomenuo neka izbuse bar kodove i da napisu da je gift ... smorovi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uvoz polovne opreme - carina/porez? | Topaz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 40 | 05-03-2008 11:33 AM |
carina na opremu u hrvatskoj | funksoulbrother | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 03-03-2008 04:07 PM |
Carina-pljacka | Gianfranco | Razno | 24 | 14-03-2007 04:46 PM |