|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
To je list price, nikada ni jedan proizvod ne kosta tacno toliko uvek je manje, pre racunaj izmedju 700 i 800.
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Pro Member
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ko će da se opkladi da će u Nuendu 4 biti implementiran sidechain-ing? Naravno, pod uslovom da izađe tek za 2 meseca.
Toliko im dajem za rešavanje problema.
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
To mi je sve vreme nejasno ......
Uglavnom je Nuendo njihv prvenac ..... Cubase uvek prati ..... mozda je ovo probni balon ???? U svakom slucaju , puno lepih promena Pozdrav |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vibrator
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
banned
|
Quote:
uzimajući u obzir kako se ovde formiraju cene, sa 20% PDV-a i jo? 50 odsto poreza na monopol doći će to opet do 900...?alim se, nisam imao do sada prilike da kupujem za sebe, ovo će biti prvi put... pa se stidim![]() Ali zato su tu dobri drugari iz inostranstva i kreditne kartice... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() ![]() cisto da se ne zaboravi . Bas danas razmisljam o tome kako ni jedna jedina radnja u Srbiji ne drzi software u radnji, konkretno mislim na to zasto niko ne otvori muzicku radnju u kojoj ce neko moci da kupi npr. : Native Instr., Steinberg, E-magic, Korg, Spectrasonic, Waves...... Mozda je malo utopisticko razmisljanje ali kada bi se to pojavilo sunce bi nas ogrejalo i verovatno da bi vise ljudi razmisljalo o tome da kupi program jer ne mora da izvodi besne gliste i kojekakve gimnastike da bi nesto doneo od napolje jer ovde deru kozu...ovo je bilo u jednom dahu ![]() Znam, sve znam i ne treba da mi se pojasnjava trenutno stanje u S(G)rbiji oko postotka legalnog softvera
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
[quote=Moritz]
Bas danas razmisljam o tome kako ni jedna jedina radnja u Srbiji ne drzi software u radnji, konkretno mislim na to zasto niko ne otvori muzicku radnju u kojoj ce neko moci da kupi npr. : Native Instr., Steinberg, E-magic, Korg, Spectrasonic, Waves...... Mozda je malo utopisticko razmisljanje ali kada bi se to pojavilo sunce bi nas ogrejalo i verovatno da bi vise ljudi razmisljalo o tome da kupi program jer ne mora da izvodi besne gliste i kojekakve gimnastike da bi nesto doneo od napolje jer ovde deru kozu...ovo je bilo u jednom dahu ![]() crnjak
|
|
|
|
#10 |
|
banned
|
Ja mislim da ima u Artistu u Beogradu. Mada nisam siguran, znam da kada sam jedno i?ao i pitao imali su, u to vreme je ba? iza?ao Cubase SX 3. Sigurno ima ljudi koji to mogu da potvrde. A mogu i ja po?to idem sutra za ne?to drugo.
Sla?em se u potpunosti sa svime izrečenim. Svi se vajkaju na pirateriju, a ponuda nikakva. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|