|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Junior Member
|
![]()
Mi smo u studiu koristili switch koji je pravio Milan Kovijanic.
Vidi se, doduse jedva, u gornjem desnom cosku slike u prilogu. Nakacena su: Pojacala Alesis RA 300 i Crown Kutije: Urei 809A, Yamaha NS10M, Yamaha NS1000, AdamP11A, Aleis One MKII, Auratone 5c ![]() P.S. trenutno nemam bolju sliku uredjaja ali poslacu ti ukoliko te zanima Last edited by dragutinos; 18-09-2006 at 08:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo dragutinos, dobrodosao na Forum
Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#73 |
Junior Member
|
![]()
Moj lapsus, ali smo se svakako razumeli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Nema na cemu, uvek kada vidim entuzijazam pre licne (finansijske) dobiti zelim da pomognem koliko i ako mogu. Ako mislis da mogu jos nekako da pomognem...vrlo rado
![]() Danas sam prvi put cuo Super MEE u akciji, mada sam dosta skeptican prema "pravljenim" kutijama ostao sam izuzetno prijatno iznenadjen. Buduci da studio u kojem smo slusali nije moj i ne poznajem ga tako dobro bicu odmeren u iznosenju zakljucaka. U poredjenju sa MACKIE HR 824 (ako se uopste mogu porediti) koji je po meni samo HiFi kutija , Super MEE je linearan i stvarno detaljan. Za moj ukus malo otvoreniji (ne siljati), mada mi Boggy kaze da je to Arthurov set i de je moguce tvikovati visokotonac. Ono sto mi je falilo je donjih midlova, verovatno do pozicije u sobi u kojoj smo slusali. Mada je projektovan i akusticki sredjen, studio ima manjih problema sa basom tako da je verovatno do toga. Ovo je samo na prvu loptu i buduci da su SuperMEE ostali u NS otici cu jos koji put da ih poslusam pa cu biti malo detaljniji i slobodniji po pitanju kritike. Vizuelno mi se veoma dopadaju - minimalizam i bez puno filozofije...i jos kad legne novi finis ![]() ![]()
![]() |
#75 | |
Moderator
|
![]() Quote:
PSSSSST!!!!! ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
upss
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Pro Member
|
![]()
Aj' stavite i zute tufnice - da mi se slaze sa apsorberima
![]()
![]() |
#78 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() A i zvucnici ce ti previse "nestajati"... saplesces se na kraju na njih i povrediti.... pozdrav bogi p.s. Eeeee.... DAAA... Zorica je spominjala neke "sljokice"... ne znam nastavak... posto sam se momentalno "iskljucio". ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Pro Member
|
![]()
Ume li Zorica da hekla shustiklu za zvucnike?
![]()
![]() |
#80 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ne, ali zna da crta cvetice ![]() Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rcf Monitor 5s | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 20-08-2007 03:27 PM |
profesionalni near-field monitor, tehnicki zahtevi | boggy | Promocija radova | 64 | 22-05-2006 07:13 PM |