Quote:
Vazi Dule,hvala ti za ovo oko DFH,imam 512MB-a,mislio sam da mi treba minimum
1 GB RAM-a Malo mi je problem 9 DVD-a shto sada ni kod pirata nije
jeftino,mada se nalazi na sve strane,verovatno ga ima neko od ortaka.
Ali ako zaista vredi onda ga MORAM imati
|
Do nedavno je trebao jači komp, ali u novijim verzijama su ugradili neke opcije koje dodatno smanjuju potro?nju memorije. Ceo kit je i dalje veći od gigabajt, ali se ne učitava sve u memoriju.
Inače ne znam da li se razumemo oko termina, to na 9 DVD-a je DFH Superior, a DFH je prvi CD toontrack-a koji je u otvorenom sample formatu i mo?e? ga recimo otvoriti u battery.
Quote:
Ove AKAI diskove kupujem,naravno,ali po simbolichnoj ceni tako da tih par
komada nije problem.Uzecu taj Tommy Lee-ov i oba Kramerova.
Ovaj,mozesh li mi reci koliko na DFH ima kitova ono bar priblizno,
jer 9 DVD-a je preko 40 GB.A i ne instalira se valjda svih 9 jer mi onda
ode pola harda?
|
Da, instalira se svih 9, i ne ide drugačije. Ja imam 3 hard-a u kući?tu i kuburim sa mestom, tako je ako trpa? puno samplova i virtualnih instrumenata, i jo? ima? velike projekte. Sa druge strane ako misli? raditi neki audio hteo ne hteo trebaće ti dva hard-a, ne ide sa jednim kako treba pa kontaj kako da odvoji? od usta i kupi? neku mrcinu. Par ozbiljnih bubnjeva i diskova sa samplovima, par započetih pesama, i napuni se hard očas posla, tako stoje stvari.
Inače disclaimer: Na tvom mestu ne bih uzimao Superior iz jednostavnog razloga ?to to zvuči kao ?iv bubanj na majkovima, i mora? ga znati farbati a isto bih ti rekao i za BFD. Ako ?eli? da postavlja? pesme kući, bolje pogledaj neke diskove sa ofarbanim bubnjem, na primer taj prvi DFH i addon CD su već ofarbani EQ i kompresor su ?tampani, i manje vi?e odmah dobija? bar neki zvuk koji je ok za demo.