|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Posto se svet komunikacije ubrzao ljudi ocekuju po jednog genija godisnje da izadje al to ne ide tako niti je tako i islo, kad se skupe svi genijalci u zadnjih recimo 100 godina dolazimo do toga da ih i nije bilo bas tako mnogo. |
|
![]() |
![]() |
#62 |
MAO
|
![]()
i uglavnom svi sede na ovom forumu i smaraju jedni druge
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Quote:
Igi |
|
![]() |
#64 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
MAO
|
![]()
e da, stvarno, Vrac, sta si ti radio kad si otisao tamo? Koja je bila shema? kako si se snasao prvih, 3-4 godine? dal bi to preporucio danasnjim klincima i sl..? I kako si uleteo u varijantu u kojoj si danas, studio&remixi?
|
![]() |
![]() |
#66 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa mislim da sam vec negde napisao kako je krenulo sve... Dosao u London Feb 1986 (!)...prva ploca izasla Jan 1994 ! (nije bilo bas 3-4 godine!!! Izmedju je bilo sve od pranja sudova, kelnerisanja, kuvanja, bike delivery, tape-op u studiju, asistent u studiju,kafe kuvar, sendvichar, ...itd..veselo! Bila su druga vremena....ko god dodje ovde iz Beograda ( a ima ih stalno) svi su u fazonu: "nemam ja vremena za to, polako i te fore...moram odma' da pocepam!!" I vrate se posle par meseci sa zvakom : "...jbga, bato...ovde mora da se radi! Nije neka fora, odo ja nazad, tamo bar jeftino zezanje !!" |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Auuu...koje dno...?!? Snoop je bas "zalego" na DB-a...
![]() Moram da se umesam u ovaj cirkus ![]() Na kraju krajeva,sta ima lose u necemu sto je komercijalno...kakve su to fore sjebavanja samog sebe necim samo da bi odskakao od drugih (a to odskakanje uopste ne mora biti pozitivno)... drugo,kazes da ste pretili Bijelom dugmetu pa mora da ste stilski blizu...uz svo duzno postovanje ali ako je nesto nalik tome ili barem priblizno bijelom dugmetu to na sta se ti pozivas i postavljas pandan Beatlesima i Bob Dilanu,koji su koliko sam te razumeo komercijalna ljiga,onda ja mislim da nisi normalan... btw.Je li Mocart priznat?Bah???Sta je snjima...?Verujem da si upoznat,ali u njihovo doba su oni bili "komercijala",a muziku su pisali ne nadahnuti vizijom necega sa onog sveta i ne znam ti ja cime nas sve truju po knjigama nego su i vutrili i opijali se i drogirali se i tako tripovali sve to,kao i hendriks i ray charls i djevi i jazzeri,stonsi i mnogi drugi...i sto je najvaznije radili su po narudzbini i za pare!!!i je li njihovo delo manje vredno zbog toga??? Nemoj misliti da se uvlacim DBu u bulju,nisam do sad a i nemam potrebe ni sada...niti mislim da je on ne znam ti ja sta,ali ga cenim(ovako na slepo... ![]() i da,uzivam u tome kada se mnogima dopadne moja pesma,a nisam imao striktnu zamisao da mora da im se dopadne!!!to je char...muzika je ziva stvar...spaja ljude,menja im raspolozenje...isto kao sto je blesavo napraviti planski nesto sto je komercijalno,jos blesavije je tako planski praviti nesto sto nije komercijalno... i mogao bi da se predstavis...glupo je napadati bilo koga sa pozicije ja znam ti ne znas,i ja sam mnoooogo veci od tebe,al' necu da ti kazem ko sam??? |
![]() |
![]() |
#68 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 04:16 PM |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |