|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Shiva svaka ti cast!Odusevio si me objasnjenjem pozadine trens muzike.
Samo tesko da to moze shvatiti prosecan zaljubljenik u muziku. Trans zahteva da slusaocev mozak to moze da podnese a nije svaciji mozak za sve.Ozbiljan trens zahteva da se covek ceo oda samo njemu. To i jeste,po meni,osnovna razlika izmedju komercijalnog i nekomercijalnog trensa. Nije Tiesto smece.Ali on moze da mi svira dok ja pricam sa prijateljima,radim nesto trece,kao muzika u pozadini na koju ne obracam puno paznje.Ali kad pustis Goa zvuk,svaka dodatna radnja sem iskljucive koncentracije na slusanje muzike je nemoguca. Trens je mnogo komplikovan nadrazaj za culo sluha.Stvaranje vrhunskog trensa vise lici radu u labaratoriji nego klasicnom studijskom radu. Ja nisam mogao da verujem u ono sta mi se desilo skoro.Svi znate za ono kad se najezite kad cujete veliku muziku.Nedavno kada sam prvi put pustio novi album Electric Universa,posle samo nekoliko minuta poceo sam DA PLACEM ?!!!?!?! Dali vi mozete da ukapirate tu emociju,tu velicinu koju je ta muzika izazvala kod mene? Ne radi se o tuznim melodijama,cak naprotiv.Ja to u zivotu nisam doziveo.Znate li u gradaciji ljudskih emocija gde je plac?E sad zamislite zvuk,NE TEXT,koji to kod coveka moze da proizvede. SHIVA MOLIO BIH TE DA OBAVEZNO PRESLUSAS ZADNJA DVA PROJEKTA ELECTRIC UNIVERSA I DA CUJEM TVOJE MISLJENJE. 1.ELECTRIC UNIVERSE - Silent In Action 2.SPICE TRIBE VS ELECTRIC UNIVERSE - Electric Space Phenomenon
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 11-09-2006 at 01:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() aj bash cu da preslusham tvoje predloge meni se to skoro desilo sa O'Callaghan & Kearney - Exactly |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
my trance songs | Coolman | Promocija radova | 13 | 09-01-2010 10:47 PM |
McNc! - Dreams (Trance) | mcnc | Promocija radova | 8 | 20-08-2009 05:36 PM |