|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#241 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Snoop |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Junior Member
|
![]() ![]() E to sam cekao da procitam ![]() ![]() ![]() Drago mi je da su i drugi uvideli "prednosti" i mane MAC racunara kao sto sam i ja... No evo najnovijeg update-a od mene... "NEMOGU DA SE BRISU RW DVD-OVI!!!!!!!" Nesto brljavi dvd-rom... no dobro kada uzmemo cinjenicu da je to obican DVD koji moze da ide i na svaki drugi PC to jos nekako i moze da prodje... Ali sistem izgleda nedozvoljava da brise dvd, a da reze to moze !!!! Kako je bezveze... No evo jos jedna prednost PC-a(windowsa) Imas cd koji jedva da radi(izgreban uglavnom) i sad ubacis ga u pc kopiras sta moze da se kopira ... Windows ce da forsira da iskopira sve sto moze dok ne pojavi gresku o nekom ostecenom fajlu...I tako mozes da spasis podatke kolko toliko.... U mac ubaci cd i .... nece da ga cita nece da kopira sve dok ne uspostavi da su svi fajlovi na disku ok... Znaci nekrece kopiranje dok se ne "utvrdi" ![]() Imas prazan cd na koji oces da strpas 20-30mb a ostecen je npr. pri kraju diska ...pc ce lepo da sreze i nece da obraca paznju na osteceni deo (na koji inace nece nista da se reze) dok "predivni" MAC ce prvo da proveri ceo disk pa ako utvrdi da je CEO disk u redu tek ce tada da krene da reze... Mala ogrebotina i mozes da bacis cd ... No mozda to i moze da se sredi sa nekim drugim softwerom na mac-u ali posto ga toliko "mnogo" ima nece biti problema ![]() No gledao sam najnoviju prezentaciju MAC-a sa intel Xeon procesorom... Sad su oni neke face sto su ubacili taj procesor... Ponovo lepo upakovani mac ali sta sad ...mis ima dva tastera (kao i pc ![]() ![]() ![]() cena oko 3000 (mozda u americi ![]() ![]() No tu je bilo i malo vece pljuvanje windows viste i kako krade sve od mac-a.... to koliko je tacno neznam ...ali mislim da windows pravi vistu odavno... No to samo pokazuje koliko je Apple ocajan da ugrabi malo veci deo trzista .... JADNO...moglo je to malo finije da se uradi.I zahvaljuju ostalima na velikom broju programa za mac nesto oko 3300 valjda... Mislim se pa za windows ima bilion puta vise ... + pogledaj ko je jos lud da kupuje mac i da ga koristi u npr. bolnici kad nema nijedan softver za tako nesto ... U svim drzavnim firmama se koristi pc zato sto mac nema dovoljno programa... samo za grafiku i zvuk ima programa to je sve!!! e pa sad ako je pc tako los zasto 9/10 ljudi koj koriste kompjutere koristi windows.... ???? ZAto sto je lakse...ekonomicnije i prakticnije jeftinije ... ..... bla bla bla... Jos nesto ,novi os-x ima "time mashine" .... program koji moze da vrati bilo koji fajl koji si slucajn obrisao(gomila slicnih za pc) citaj" od kada si instalirao os-x?????? i sad sve to lepo nasminkano radi ali sta ???...gde se to skladisti.... nemoguce je da npr.imao si 100 gb filmova i sve ih obrises pa ponovo 100gb filmova i obrises!!!! a onda kao mozes da vratis tih 200 gb filmova a imas hd od 160gb ![]() proslih godina.... pa mora da ima neki sporedni hd na kome to sve stavlja... jel za godinu dana sta se sve nestavi i neobrise sa hd nemoguce je sve to sacuvati... ![]() ![]() verovatno moras da imas djavolski mnogo memorije za tako nesto.... ok odsta je bilo ... Zavrsna rec... ![]() Nisam ja za MAC a ni protiv ali samo hocu da dokazem koliko je MAC isti ISTI kao i prosecan PC samo sto kod maca najvise placas IZGLED nista vise!!!!! No najbolje ako si vec zeljan fanci komputera kupi MAC-a instaliraj na njemu windows i os-x pa sta ti se vise svidi .... meni je jos uvek windows lak i jednostavan...to sto neki put zakoci ili neradi samo je hardver kriv a ne windows... POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
MAO
|
![]()
... ili, sto je najcesce, korisnik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Member
|
![]()
AMD Athlon 64 3000+ (S939)
MBO Gigabyte K8NF9 Ultra rev2.0 2 x 512MB DDR Good Ram Gigabyte ATI Radeon x300se HDD Western Digital 40GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pojavi se onaj mali logo i tuc-muc digne se sistem....kakav trenutak ![]() ![]() ![]() Na kraju sam ga prodao za neke sitne pare coveku od koga sam ga i kupio(ustvari dao Eentide dsp 4000).....i to mi je bio zadnji Mac...hehe.. rastali smo se ko prijatelji, ali uz dogovor da se nikad vise ne gledamo ![]() Last edited by sasaristic; 23-09-2006 at 08:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Junior Member
|
![]()
CPU: Pentium 4M - 3.06GHz
RAM: 1GB HDD: 40GB + 250GB (external) GPU: GeForce FX5200 (64MB) // laptop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Junior Member
|
![]()
Athlon 64 3000 box
Abit AV8-3rd eye 1 GB Rama 80GB+120GB+200GB (Maxtor) Nvidia Geforce 7600gs Creative Audigy Last edited by Reaper_NS; 29-10-2006 at 01:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Moderator
|
![]() Trebalo bi mjenjat...
Pentium4 1.5Ghz ASUS P4BM Maxtor HDD 80GB + Eksterni WD 160GB ATi 9550 xT 1GB RAM-a EMU 0404 PCI |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |