Quote:
Originally Posted by OFF
@Slowstar, kakva su ti iskustva sa Onyx-om, ako mozes malo detaljnije? Ja sam ga koristio samo kao preamp za drums i vrlo sam zadovoljan, ali voleo bih jos necije utiske
Pozdrav
|
da ti iskreno kazem, dosta malo sam proveo u "cackanju", a mic preamp uopste ne znam, malo sam "mixovao" izlaze iz apogee da16, sa nekom mesanom pop/rok produkcijom, cisto da ga probam, umesto obicne sabirnice kao sto je mix dream ili nicerizer, kao takav iznenadjujuce dobro radi, ima lep headroom, ne bas kao SSL ili MCI, ali VEOMA dobar, i kao sto rekoh "udara" a i filter, mislim na EQ, (sto ga je potpisao neki Perkins, kao lici na British) zaista mnogo bolje radi nego na VLZ ili jos starijim Mackie mixerima, ali to nije preterano tesko, jer je EQ na dosadasnjim Mackie mixerima bio OCAJAN, unosio je neki metal, narocito na Hi Mid, koji je bio nepodnosljiv (radio sam jedan cd na analognom 32/8, i bio sam veoma nezadovoljan, pa sam nesto i ponavljao, bez EQ gde god se moglo, i to je bilo bolje, ali kod ONYXa EQ radi ZNACAJNO bolje, nije NEVE, nije SSL, nije cak ni GHOST (soundcraft) ali je za tu klasu veoma dobar. Po mom visegodisnjem iskustvu, najlepse zvuceci kanalski EQ sam iskusio na Vladinom Amek 9098i, i na starom Tridentu u Pink studiju u Zemunu (najlepsih 12khz koje sam ikada cuo) verovatno znas o cemu pricam, to ne znaci nista objektivno, samo moj utisak...
Pozdrav!!!