|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Dozvol'te da se nametnem s' jednu recitaciju...
![]() Lynx nije karta za APSOLUTNOG POCETNIKA!!!! Gde ce da ukljuci midi u Lynx? Jasno... kupice USB midi... i to sa min. 8 prikljucnica ![]() Slusalice? Ehhh... ako mu takva glupost vec treba, pa... ovaj... moze da dokupi Big Knob... mislim... sta je jos 300 i neki eu kad si vec dao 750eu za kartu, dokupio USB Midi, preamp... Apsolutni pocetnici (ako sam ispravno razumeo) kupe neku all in one varijantu (recimo 1820m) za 300 eu i "imaju sve", pa posle kad nauce da rade, ako im se posao uopste dopadne i ide od ruke, onda kupuju dalje... Monitorske kutije ce necemu da sluze ukoliko covek iz nekih razloga odustane od posla, a zvucna karta nece... Za apsolutnog pocetnika je po meni i vise nego dovoljan 1820m, koji kosta oko 300, a ima sve sto coveku treba da nauci da radi... Bez ljutnje... samo moje misljenje... P.S. A da bi ispunio i ovaj svoj zahtev (ne kazem da tako treba raditi): -3. planiram da snimam vokal i gitaru istovremeno,ali ne vise od toga,znaci nemam nameru da smestam ceo bend pa da svi snimamo,nego jedan do dva instrumenta + vokal istovremeno. hmmm... pa nista... kupice neki AD\DA u racku ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 08-09-2006 at 03:15 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |
Pomoc za pocetnika -trazi se klavir ... | masa | Audio Software | 22 | 07-05-2005 03:55 PM |