|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
@ djnick: Drago mi je da se ne ljutish jer kritika zaista nie bila zlonamjerna.
- shto se tiche EQ-inga XTC stvari, ili ako si mislio nekakvog masteringa, nisam neki expert na tom "reparativnom" polju i stvarno nemam kvalitetnu predodzhbu koliko se tochno mozhe dobiti EQ-ingom. Josh manje mogu procjeniti isplati li se ta intervencija jer to je chisto tvoj subjektivni dozhivljaj. Ono shto ti mogu rechi jest ono shto i sam primjenjujem kada je ova tematika u pitanju: Fix it in the mix!!! Dobar mix ne zahtjeva mastering. Ne kazhem da dobar mastering inzhinjer ne mozhe popraviti i najbolji mix, ali losh mix s dobrim masteringom i dalje ostaje losh mix. Mastering mozhe izbrusiti stvar ali ako su soundovi loshi i mix mutan, nejasan, "stisnut" kompresorom ili sjeban limiterom... nema tog masteringa koi che to popraviti. - znam kako zvuchi protoculture. imam oba dva albuma ![]() Dok si ne sredish neko slushanje predlazhem da se zabavljash komponiranjem ili ti ga midi sekvenciranjem. Svladavanje kompresije, reverba i mixa na zvuchnicima kakve imash predstavlja sizifov posao. Nadam se da chesh uskoro imati novog materjala. Unatoch kritici JAKO me veseli da netko radi i ovakvu muziku. good luck!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moj novi video na YouTube-u - PsyTrance | djnick | Promocija radova | 9 | 05-10-2009 11:32 PM |
moj prvi PsyTrance song | djnick | Promocija radova | 4 | 09-02-2006 07:08 PM |