|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Interesantan vokal. Jel to neko iz vase ekipe peva... ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]()
ne, koliko znam...discogs kaze da se covek zove Vuksan Bulatovic
![]() http://www.discogs.com/release/686920 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
(tom ovdje) zadnji puta smo se čuli na usenet grupi "prodaja.glazbala", kada sam te tražio onaj instrumental (što si ubacio sample sa radio Havana). Hehe tada smo još kukali da bi bilo dobro otvoriti *.hr grupu za naše spike ali evo ovaj forum je sasvim ok stvar. Drago mi je da si došao. Šta ima kod tebe? Jel si još uvjek na "MC-505 Only"? Jel ćeš možda dodati neku spravu u setup ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Pa jel si ti ucestvovao u tome ili ne? Mislim, malo sam prerastao pretrazivanje fan-sajtova i diskogsa...samo htedoh da pitam...iz prve ruke. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Lurkam pomalo ovdje jer ima zanimljivih tema, ali za sada nisam imao nista konstruktivno napisati. Jos uvijek je 505 only iako sam si za igranje pribavio Microkorg, iz nostalgije jedan Casio VL-1 ![]() Jucer sam iz garaze izbacivao krupni otpad i naletio u jednoj kutiji na uradi sam digitalni delay star barem 20ak godina ![]() Microkorg, iako ga ne koristim intenzivno, sam ponio na live u Sisak di sam ga koristio iskljucivo kao vokoder i pokazao se kao nelos, ali na tome treba jos poraditi. U biti, nemam dovoljno vremena da ukljucujem nove synthove u setup... Gear lust je uvijek prisutan, no lupam samog sebe po prstima. Moja zadnja kupnja umjesto syntha je skuter od 125 ccm ![]() Vidim da ovdje na forumu ima stvarno hardwerskih znalaca (ukljucujuci i tebe) sa zavidnim kolekcijama i gust mi je citati postove i gledati fotke vasih setupa. Nastojati cu se i konstruktivno ukljuciti u neku temu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najljepsi sintevi | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 65 | 11-01-2008 04:29 AM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
jeli | SumAnuT | Audio Software | 12 | 06-09-2005 02:20 AM |