|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#39 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Deja Vouilla je bila kombinacija sjajnih muzicara iz Nisa, radilo se nesto sasvim novo, i u ono vreme mislim da je idejno prednjacila cak i odnosu na tada aktuelne svetske trendove (a tada je bio aktuelan Acid Jazz).Znam da zvuci pretenciozno, ali ja to zaista mislim. Mozak Dezavuje bio je Branko, pocelo se sa snimanjem u Beogradu, ali iz meni nepoznatih razloga, sve je odjednom stalo tek tako, na pola, a Branko je jos tada jednu pesmu obecao Ljilji, i eto to je ova pobednicka pesma. Lik je stvarno odlican muziar, kao i svi koji su tada ucestvovali u projektu Deja Vouilla, i mislim da i dalje predstavljaju okosnicu muzicara iz Nisa, svako u domenu svog instrumenta. Medjutim, obicno kada je neko jako dobar u necemu, mora da ima i minuse na drugoj strani, tako da Branko koga ja itekako cenim kao muzicara, ima neke, ajde da kazemo organizacione pa cak i moralne propuste, i to je ono sto ga je do sada sprecavalo da njegova kreativnost dodje do izrazaja. A Ljilja (kao Ljilja) je to ocigledno znala da iskoristi. Nadam se da ce ga ovo malo uzdrmati, i da ce polako zauzeti poziciju koju i zasluzuje....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Snimanje probe??? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-06-2008 11:54 PM |
Fenomen prve verzije | Mogli | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 09-11-2007 08:53 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |