Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Zoran Vračević - Vrač

Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...)

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-08-2006, 12:12 AM   #30
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Malo Muzike...

Quote:
Originally Posted by perun
Ne znam da li je do prostorije... Mislim, nije samo do prostorije, a Zanina prostorija je realno bulja... ali ti Tannoyi tamo rade tragicno, a kao stari ljubitelj, a sada "mrzitelj" novijih Tannoya, mogu da kazem da me nimalo ne chudi, sve to zvuci kao smece!!! Sve nove serije. HiFi magla "namenjena" studiju!? Naravno, ako pricamo o studijskom poslu... mislim da nikome ne prija shminka i "laz"... Opet, na sta smo/ste navikli!? Hmmmm.

P.S. Da konkretizujem pricu o "mrznji" Tannoya. Prvi utisak pred DMT15 Tannoyima bio je neverovatan, zaista... vise godina unazad, ali radeci na njima vec, evo, oko 5-6 godina, potpisujem NOGOM da su to najobicnija govna koja ne zasluzuju boravak ni u jednom studiju... Ako pricamo o perfekciji, oni to nisu... Ogromno, preduvano, mutavo smece! Kao i Elipse... Mislim, bar su takve i one bile tamo gde sam ih slusao! A i Vrach...

Pozdrav... Sve je stvar ukusa... Ali, Tannoy je ukus, izgleda, davno izgubio.

Da li se ovo odnosi i na male tannoye? Reveal active proslu seriju (oni jednobojni)?
SumAnuT is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules