|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Ja sam tek danas ukapirao da sam od tebe dobio na poklon DVD sa onim tutorijalom za Melodyne Mogli.
Stigao mi je sa nekom turom diskova i Stanisa mi je cak rekao da je to od tebe, ali od onog silnog ludila, ja jos uvek nisam stigao da ga pregledam. U svakom slucaju hvala!
![]() |
#32 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Na neke stvari mozes da gledas ili da ne gledas, ali uvek ostaju ili u nekom momentu postaju problem...
![]() Pogotovo nasem drugaru Ivanu, koji je talentaovan da sam sebe zajebe... Kad malo bolje razmislim, sve sam izrimovao ![]()
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 29-08-2006 at 01:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
A mozes i ti da ozenis Zanu, pa da usvojite Ivana?
![]()
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Moja praksa do sada nije bila niti da kudim, niti da hvalim necije radove, ali ostavljam taj svoj princip u sekciji "promocija radova". Ovde bih ipak dao jedan komentar, kada je vec pokrenut thread o ZR festivalu...
Slusajuci pobednicku pesmu ovogodisnjeg zrenjaninskog festivala (nisam cuo ostatak, mozda jos pesmu-dve nekih debitanata), cuo sam jedan jako dobar snimak, solidnu interpretaciju (meni ne bas omiljene pevacice M.P.) i jednu jednostavno zamisljenu i realizovanu pesmu (koja ima malo vise prepevavanja, ali ok)... Hteo bih da cestitam pobednickoj ekipi, pretpostavljam na chelu sa kolegom Maxom na odlicno uradjenom poslu i trijumfu! Pozdrav... ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 30-08-2006 at 12:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Kolega Max je bio tu do samog kraja , ali ne i na samom kraju .....
Da ideja je bila da se iskoristi jedna pesma koja je napisana pre 10 ak godina ( covek ju je napisao navodno sa 14 ili 16 godina :o ) Ljilja je dosla kod mene sa idejom i dogovorno smo odlucili da bude samo gitara i glas . I mada su kasnije padale ideje da se doda jos po nesto , ja sam totalno i do samog kraja insitirao na " organic " pristupu , cak sam i zeleo da se cuju " greske " i ostali surogati , jer sam hteo da pobegnem od " upeglanosti " od koje mi je nesto muka u poslednje vreme . Na moju zalost neke stvari se nisu odigravale kako smo hteli ( menjali su se gitaristi koji su bili " svezi " pa nisu kapirali kompoziciju koja je kompleksna ) , rezultati nisu bili zadovoljavajuci , tako da smo potrosili 4 dana ![]() A onda je Ljilja postala Ljilja ....... ( ko je zna , znace o cemu pricam ) Strofa joj je bila " presvirana " refreni sa " malo muzike " i jos svasta ...... Posto sam ja kao producent bio zadovoljan sa rezultatom koji smo postigli ( sto je bilo blisko onome sto sam zamislio ) , rekao sam joj da je moj posao tu zavrsen ..... LJilja ( kao Ljilja ) naravno je morala da uradi po svome i otisla je kod svog bivseg muza i snimila sve ponovo ..... Na zalost ...... Ali pesma je uradila svoje i pobedila ..... mada kakva je bila konkurencija ...... ![]() Eto cele price iz prve ruke .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Deja Vouilla je bila kombinacija sjajnih muzicara iz Nisa, radilo se nesto sasvim novo, i u ono vreme mislim da je idejno prednjacila cak i odnosu na tada aktuelne svetske trendove (a tada je bio aktuelan Acid Jazz).Znam da zvuci pretenciozno, ali ja to zaista mislim. Mozak Dezavuje bio je Branko, pocelo se sa snimanjem u Beogradu, ali iz meni nepoznatih razloga, sve je odjednom stalo tek tako, na pola, a Branko je jos tada jednu pesmu obecao Ljilji, i eto to je ova pobednicka pesma. Lik je stvarno odlican muziar, kao i svi koji su tada ucestvovali u projektu Deja Vouilla, i mislim da i dalje predstavljaju okosnicu muzicara iz Nisa, svako u domenu svog instrumenta. Medjutim, obicno kada je neko jako dobar u necemu, mora da ima i minuse na drugoj strani, tako da Branko koga ja itekako cenim kao muzicara, ima neke, ajde da kazemo organizacione pa cak i moralne propuste, i to je ono sto ga je do sada sprecavalo da njegova kreativnost dodje do izrazaja. A Ljilja (kao Ljilja) je to ocigledno znala da iskoristi. Nadam se da ce ga ovo malo uzdrmati, i da ce polako zauzeti poziciju koju i zasluzuje....
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Snimanje probe??? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-06-2008 11:54 PM |
Fenomen prve verzije | Mogli | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 09-11-2007 08:53 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |