|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
E ovako... Kako da prebacim trake iz jednog Nuendo projekta u drugi najbrze?
Situacija je sledeca: Imam 1 projekt koji je 44.100/16bit, tu je instrumental, vec po grupama, fali josh malo editinga, blablabla..... Imam 2 projekt 48.000/32bit, vec skoro editovani glas sa sve backovima, snimljen na stereo fajl (renderovan). Znaci prvi track u drugom projektu je bila samo stereo informacija za vokal blablabla... Znaci zelim prebacit trake vokala iz 2-gog u prvi, ali da ne poremetim te editovane sekvence, tj da ne dobijem cijele "kobasice" od traka kao da su renderovane ili sto ti ja znam.... Imam rok da sve to izeditujem i smiksam do sjutra vece, tj, nocas ![]() HEELP, svaki sekund je dragocjen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Otvori 2 prozora/projekta u Nuendu... Namesti jedan klik ili track na Bar (takt) ako vec nije tamo, selektuj sve trackove koje zelis da kopiras i samo ih prevuci mishem u ovaj drugi projekat! Najjednostavnija varijanta. Zatim ih upsample-uj i to je to. Neces dobiti "kobasicu" niti mixdown, vec iseckan (ako jeste) wave kao i u originalnom editingu... To je to, ukratko... Nema tu filozofije. Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Naravno, isti tempo... isto sve... Znas vec. Ugasi auto-stretch i ostalo ako se pojavljuje... Fala Bogu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
EEE, da....
Ali on meni prebacuje neke trake, neke ne.... neznam zasto? Mnogo ih je, pa se gubim ![]() Sve u svemu, ispade polu manuenlo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Kad pokusas da ih "prevuchesh" u 2. projekat... Da li te pita da li hoces samo na jednu traku sve da ih stavis ili "to separate tracks"??? Tu bi mogla da bude zajebancija...
Ne znam, ovo ti je najbrzi i najjednostavniji nachin... Probaj 100 puta, kombinuj razlicito, na kraju krajeva, idi jednu po jednu istim sistemom. Do sada bi prekopirao vec 2000 trackova... E, DA, NADAM SE DA SI NAPRAVIO NOVU TRAKU U PROJEKTU U KOJI KOPIRAS OVO??? Add new track... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ma ne mora samo drag and drop samo pazi gde si ih drop-ovao ponekad nece lepo da ih baci vec ispomera nesto,imas "marker" kad prebacujes , jedno od resenja je da ih samo bacis u projekat i posle rucno selektujes tj ctrl+a je bolja varijanta pa samo pomeris na pocetak ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Eksportuj projekat u OMF2, gde ces biti u mogucnosti da odaberes sample rate. Importuj u projekat i Voilla, to je to. Svi track handlovi bice na mestu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma ljudi, izgleda da je neki bug ili pojma nemam.
Znaci neku traku oce normalno, neku nema sanse, neku polovicno - Do prvog, drugog mjesta gdje je split-nut. Ma odradio sam to sinoc, kao sto rekoh polu-manueno i smorih se oko toga ![]() Desilo mi se to i prije, pa pomislih da nema neka druga fora..... Naravno da sam stavio add track i te gluposti, radim u steinberg okruzenju 100 godina. Nekad u nuendu 2 mi je to radilo regularno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
reci mi jel taj projekat audio/midi kombinacija ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|