|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Onaj da mi dugujes 2k evra?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Odlozeni prenos finalne veceri ??????
Uzas !!!!!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Na zalost da...
Ove godine su uspeli napokon da nam zavuku posle svih godina neuspelih pokusaja, mada nema veze, jer sve ostalo prolazi u savrsenom redu, bina izgleda sjajno, cuje se dobro i dobar je prenos, bas se malopre zavrsio. Sutra finale. Ima prilicno dobrih pesama. Moj favorit je pesma koju je radio Bitch, mada realno nije festivalska, kao i grupa Lowe iz Svedske koja je do j...a Kao sto negde rekoh Madam Piano ima predivnu pesmu, koja takodje nije festivalska, pa se bojim da se moj ukus, kao i svake godine nece bas poklopiti sa zirijem, ali ko zna... Nismo ocekivali ni ovoliko dobrih pesama posle prosle godine, pa se ipak desilo... Stvari se malo micu sa mrtve tacke.
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]()
ZR festival je najbolji bio ove godine i u svojoj istoriji i uopste od festivala koji su se desili u 2006 .. ja sam odusevljen .. na prvoj veceri od 30 pesama nisam znao koja je bolja ili bolje uradjena .. impresivno .. Oggy svaka cast
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Zavrsen je 7. Sunflower festival u Zrenjaninu...
Pobednik festivala je Madame Piano sa odlicnom pesmom "Kisa si". Licno se slazem sa dosta dodeljenih nagrada za razliku od prosle godine. Madame Piano je takodje osvojila nagradu za najboljeg zenskog interpretatora, Big Sisters ( jedna od mojih omiljenih pesama ove godine) nagradu novinara (inace radio Bitch sa foruma), Belorus za najboljeg muskog izvodjaca (tip ubi kako peva), Bugarin za najboljeg inostranog muskog (ovo je vec diskutabilno posle one zenstvene izvedbe pesme Maraje Keri u revijalnoj veceri ![]() ![]() Bilo je tu jos par nagrada, a objektivno se ne slazem sa jednom ili eventualno dve... Ne, samo sa jednom... Ali to necu navoditi, jer bi preslo u domen ogovaranja. Nezahvalno je da licno komentarisem, zbog sopstvene umesanosti u najveci deo realizacije i organizacije i o tome ce najbolje reci oni koji su bili ili koji su gledali odlozeni "prenos" iliti snimak u kasne nocne sate, na veliku stetu svih... Tehnicki posmatrano, iz veceri u vece smo bili sve bolji, ali na zalost se opet pokazalo da nas mentalitet funkcionise i dalje jedino po principu "cvrste ruke", te sam jedino na taj nacin mogao da prevazidjem lose rezultate u jednom od segmenta tehnicke realizacije. NA srecu, nije se zavrsilo samo na mome "zatezanju" vec smo dobili i odlican rezultat. Inace, kisa koja je pretila od prvog dana, pala je konacno, samo 10 minuta nakon proglasenja pobednika... Nikada na jednom mestu nije ni sva sreca, ni sva nesreca... ![]() Ako ovo uzlici na reklamu, kome zasmeta, moze slobodno da brise, ali ja moram da istaknem da kompletna zasluga za vizuelni identitet pripada Djoletu Petrovicu i njegovoj kompaniji Magic Light, a da su zajedno sa nama "poginuli" takodje Sreta Kovacevic i njegovi momci iz Audio Konstruktora koji su bili zaduzeni za ozvucenje (a svi oni su dali i mnogo vise od toga). Nasi veliki prijatelji... To je ekipa koja vec puno godina ulaze vise od samog rada da bi smo postigli rezultat, a ove godine nam je po prvi put poslo za rukom da to uradimo onako kako smo sve vreme prizeljkivali. Manje - vise, to bi bio rewiev ovogodisnjeg Sunflower festivala u Zrenjaninu. Ko ima sta jos da doda, moze to slobodno da uradi, a ja odoh da spavam dok se sam ne probudim (konacno, posle vise od mesec i po dana nespavanja). URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! ![]() zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzz zzzzz
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 28-08-2006 at 06:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
Gledao ja odlozeni "prenos"
![]() Bolje nego prosle godine, to sigurno... ovo je bio znatno bolji festival, posto ono prosle godine nije ni na sta licilo, sto se tice izvodjaca i pesama... Ono sto smatram negativnim i ove godine su opet izvodjaci. Cudan spoj amatera i profesionalaca... To je kod nas vec uobicajeno, ali... Ne bih se slozio sa tobom da je bilo puno dobrih pesama. Bolje je nego prosle godine, bolje je nego ovogodisnji festival u Budvi (sto za Zr. itekako znachi), ali slabije kompozicije nego na "Skalama". Generalno, mislim da su bile slabije pesme nego sto bi to trebalo da bude. Najveca zamerka mi je ovakav "prenos"... Mislim... pustiti snimak festivala u sred noci, na drugom programu, to otprilike znaci da ga je retko ko i gledao... Ono sto bih posebno pohvalio je tehnicki deo, bina nije stura kao prosle godine i to je stvarno bilo O.K., a i snimak se na mom TV-u prilicno dobro chuo. Posebno mi je drago da jednom pobedi neko ko zaista ume da peva. Neznam sta bi ziriju? Navikao sam da se u tom Zr. pobednici izvlache iz leve cipele, pa me je ova pobeda Madame Piano prijatno iznenadila! Ljilja je to zaista i zasluzila. Zasluzila je i ranije, ali... Po meni, potpuno pravedna odluka zirija! Pesmica i nije bas "komercijalna", nema neki miris "lakih nota" i stvarno je O.K. da jedne godine "bozicna jelka - aranzman" ne dobije prvo mesto. Meni je ova pesmica skroz u redu i Ljilji i Branku (kompozitor) svaka cast...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Snimanje probe??? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-06-2008 11:54 PM |
Fenomen prve verzije | Mogli | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 09-11-2007 08:53 PM |
Prostor Za Probe I Studio | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 45 | 29-09-2007 11:56 PM |