|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Aranzman je nadogradjen na njihov. Trebao sam da "poboljsam" radio miks i da ga priblizim velikom broju Arapskih slusaoca u Francuskoj - taj market su gadjali! Bass je (ima 2 jedan mutni i ovaj sto reze) u oba slucaja - Virus TDM (Pro Tools virtual!) |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Bas kako sam i ocekivao..majstorski
![]() D-Influence>jedan od mojih all time favorita(good lover)
#3 |
Member
|
![]()
Svaka chast, dodushe ubilo me malo u pojam:o
|
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
PA VALJDA TREBA DA IZAZOVE SUPROTAN EFEKAT ? PODSTREK I TE FORE... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
E,ova prva stvar ovaj R'n'B....covece refren pesme ima istu melodiju kao ona nova Kebina pesma "Ti hodas sa njom"....ajde nek neko poslusa pa nek baci comment
Eo..okacicu ono sam ref posle ![]() Sad sam izvalio sample na pocetku ove stvari,jel postoji mogucnost da je za Kebinu stvar i ovu stvar,koriscen neki isti etno turski sample i to...??? Last edited by Jan; 25-08-2006 at 01:27 AM. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo informacije... Originalna pesma Raghav Matura, za ciji je Radio Edit za Francusku Vrach radio miks obradjena je od strane D.K.Kebe, tj. prepev je Lj. Jorgovanovic. Copyright je u proceduri, dozvola za izdanje je dobijena (postignut je dogovor da C bude prosledjen nakon izdanja)... Vlasnici prava na ovu pesmu, tj. zastupnici Raghav Mathura su ljudi iz Kanadskog drustva (e ne znam ime da me ubijes...), tako da je sve Ok... SOKOJ je kontaktirao Raghavove zastupnike, tako da ne znam detalje, ali sve je chisto... Bar pravno. E sad... estetski!? To je vec stvar ukusa... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Da,da izvalio sam da je stvar totalno ista...Mislim isti je tonalitet i to...Potpuno isti...Razlika izmedju kebine stvari i ove Vracheve je u aranzmanu i jos nekim deonicama ali je cak i drum isti...ono...ok...sad mi je razjasnjena dilema
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pun mi q... muzike... | kVu | Razno | 38 | 15-08-2009 03:28 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |