|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sto jes, jes! I ja sam o tome razmisljao...mislim o uploadovanju...Evo sad cu nesto da izmrsim, pa da okacim negde. Sto se tice imena, da bi opstao ovde, moras da budes svestran (da ti je sve strano,ha,ha,..) zezam se. Ako samo radis drum & bass (na pr.) nema puno posla ni za remix ni za bilo sta..isto house, itd. Trudime se da sto manje ljudi zna da je to sve isti covek..u tome pomaze i management preko koga ide jedan deo remiksa.. Tako da ja (kao Messy Boys - najvise remiksa do sad) radim house, kao Sinewave Surfers - neki electro/techno, kao SE16 -urban / two step / RnB, kao Hectic - trance, The Top Three -ljige (Las Ketchup, na pr...) itd... a kao prilog prici, na svaki omot ide jos i natpis, :dodatna produkcija, keyboards, ili sta vec Z Vracevic...a takodje se natrci i na pravo ime u mnogim recenzijama po casopisima (DJ, Billboard, Update, M8..itd).. Sto ce sve (napokon) biti prilozeno (skanirano) za novi web site koji je u pripremi...toliko. Odo' da izeditujem nesto da okacim.. pozdrav |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |
rap radovi | white nigga | Promocija radova | 9 | 02-04-2005 01:20 AM |
Radovi na MySQL serveru | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 16-02-2005 02:12 AM |
Veliki radovi na rumski.com | dr.Ru | Obavestenja | 26 | 18-10-2004 09:59 PM |