|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
To ?to si ti mene pogre?no razumeo, ... ?ta ja tu mogu.
![]()
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
Autosugestija je mochna stvar. Vjerujesh da je sve pod kontrolom, ali obichno budesh usamljen u tom uvjerenju. Ako si uopche uspio uvjerit sam sebe da te ja nisam dobro razumio!?!?
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 06-08-2006 at 06:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Shiva,ti si jedan bas gadno nabrijan lik...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Shiva ti si jedna stvarno velika ... . Brinem se za tebe. Imas PM. Pogledaj u koliko je sati poslat.
![]() ![]() Već sam Vam pričao o toj Vašoj 4-toj dimenziji. ccc Čekam odgovor.
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 06-08-2006 at 07:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, reverb je isto sto i delay, a echo je jos istiji
![]() |
#6 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Psiho
|
![]() Quote:
@ ProkDu: sad sam prochitao. Ne brini za dimenzije... to smo upravo usvojili, i sasvim si u pravu. Na zhalost nisam ulovio kontekst zagrade i navodnika pa sam (ochito krivo) pretpostavio da nemam shto niti uloviti i shvatio sam te bukvalno. No pomoglo bi i manje apstraktno izrazhavanje chime odmah eliminiramo faktor nerazumjevanja indirektne poruke.
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Apstraktno izra?avanje je ''mo?da'' ponekad posledica nedostatka vremenske komponente tj. envelope slobodnog vremena kao i potrebe za kompresijom iste, a sve u cilju sto optimalnijeg izraza i postavljanja istog u mix.
Nista se ne brini, od sutra krecem sa ... Haiku poezijom ... ![]() ![]() 'Ajde molim te, i dalje cekamo onaj tvoj primer sa reverbom, pa ne bi bilo lo?e ... ![]() @ontopic Mudro zbori? momče, ... ali ne uzimaj sebe previ?e ozbiljno. Jer onda ograničava? sebe.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vintage... i to kakav... | sRce | Pricaonica | 1 | 04-12-2008 07:44 AM |
JD-990 + vintage-04 | ZelMatic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 12-11-2007 01:33 AM |
PSP Vintage Warmer 2 | Max | Audio Software | 11 | 20-01-2007 11:11 PM |