![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
jel probo neko akg k1000.ja nisam pa me interesuje kako se to cuje.totalno su otvorene slusalice su odvojene od uveta na njihovom sajtu kazu da su time napravili simulaciju pravih monitora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Lepo. Samo kako misle da simuliraju "prave monitore" bez sobne akustike. Osnovna prednost slusalica je u potiskivanju uticaja sobne akustike, i slusanje na slusalice je veoma blizu slusanju u anechoic room. Slusanje na monitorima ukljucuje sobnu akustiku, kakva god ona bila, dobra ili losa.... ali se cuje u svakom slucaju (i dobra i losa akustika)... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zasto? sa slusalicama desno uho ne cuje nista iz lijevog kanala i vice versa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
jes vala... ali se i to moze "simulirati". Cak se i na neke preskupe pojacavace za slusalice i ugradjuje.... ![]() ![]() Mislim da veliko iskustvo treba za mixanje na slusalice... skoro da covek, da bi to mogao uspesno mora samo tako raditi... odnosno, da ga obican monitoring zbunjuje... e onda mozemo da pricamo pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Generalno retko koristim sluske, imam AKG K 501 i njima sam jako zadovoljan. Kada sam kupovao najvise su mi se dopale od svih modela AKG-a, mada K1000 jedine nisu bile u ponudi. Iskren da budem BEYER DT 770 PRO nisam probao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Walkman je cudo!
Slusas i setas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Vrlo duhovito mladicu, nema sta!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
sennheiser HD25..mada sam siguran da ima mnogo boljih (i skupljih),sa ovima radim vec dugi niz godina i prezadovoljan sam..verovatno stvar navike...kao sto boggy kaze i za monitore-naviknuo/naucio sam na njihov zvuk pa mi ne vredi ni par od 10000eu kad ga ne poznajem
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam mislio nista lose. Dodjem i ja ponekad fiiiiiju sa sanka direktno na komp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slusalice??? | Plonk | Monitoring | 4 | 07-11-2008 03:58 AM |
slusalice | magnum | Monitoring | 17 | 28-02-2008 10:17 AM |