|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Pa, normalno... Zato i prave toliko novca... Sprdaju se i to su sto jesu!!! To je jedini preduslov da se nesto krupno i desi. A oni su to sto jesu... Ajde, minus 30%...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
a i BUS im nije loš..hehehehe
![]()
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
mnogi za njih kazu da nisu bas toliko dobri..ali prokenjalo ih je posle Britney. onda Justin Timberlake, pa potpisu kelis na njihov label...sto kazu. bili su na pravom mestu u pravo vreme, pa ako si iole dobar, onda umes da iskoristis priliku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]()
narocito bus..
btw, pojma nemam ko su neptunes.. Last edited by lesha; 22-07-2006 at 02:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dakle, glupo je banalizovati rad ljudi (Neptunsa) ili bilo koga drugog ciji stil cujes sa kilometar i po daljine... A sad, da li su toliko dobri ili ne... Sve je stvar ukusa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Sa kom sam god pricao ili radio a da je iz UK ili iz US , niko nije pravio veliku pompu oko opreme od 1000000000000 e ......
Mislim da je to ipak samo kompleks i nista vise ..... ljudi zaborave muziku a pocnu da se bave aparatima ...... i naravno da moze bez njih ....... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Uostalom, zavisi s kim si pricao iz US ili UK kako kazes... Moji poznanici ne beze od tih studija, ako ih vec ne poseduju! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tu si skroz u pravu ....... zasto bi i bezali ....... lakse je .... a i lepse ..... ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Ja mislim da DaBear prica o "Milkshake" a Muzzy o "Bossy".To nisu iste pjesme.Prva je sa "Tasty" albuma a druga valjda sa ovog posljednjeg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Pozdravi ga! I uradite nesto pametno ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pet Shop Boys? | Napoleon | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 31-07-2007 04:35 PM |
Milkshake... | alektom | Promocija radova | 12 | 14-12-2005 06:59 PM |