|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Opet, cao!
Pozdrav svima... ...tek pocinjem polako da se upucujem u svet mikrofona, i trenutno se nalazim u kanadi i kontam da ovde mogu da nadjem stvari po povoljnijoj ceni... - Potrebna mi je preporuka za kondenzatorski studijski mikrofon namenjen za snimanje glasa, nesto odprilike ajde do 400e - Takodje, preporuka za kondenzatorski studijski mikrofon namenjen za akusticne instrumente (gitare)... do 300e znam da za mikrofone to i nije puno, ali bi mi bilo verovatno odlicno za start. Molim vas za sto vise predloga, Hvala vam puno! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
U tom, prilicno nezavidnom budzetu, priushti sebi polovan AKG 414 sa zlatnom mrezicom!
Posluzice za obe stvari. Solidan je. U stvari, odlican je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Preciznije, da ne serem mnogo AKG 414 XLII
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pogledaj posto su Rode kondenzatorski mikrofoni mislim da mozes za 400EU kupiti odlican Rode mikrofon, Rode K2...
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Jos jedan glas za 414
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
mozda mozes naci c451, odlican za akusticne instrumente.. ovde je par oko 500e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Još jedan glas za Rode K2... imam ga i prezadovoljan sam.
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi moji,
kao prvo hvala i nastavite da pisete! Kao drugo, ne bi verovali neke razlike u cenama. Na primer, u ns-u behringer-ovi pasivni oni mali monitori su oko 370 evra! E, ovde su behringerovi monitori, ona veca serija tih truth monitora + AKTIVNI (NOVI) su izmedju 450-500 kanadskih dolara!!!! ( u euro jeziku, od oko 280 do 310,320 eura!!!!) ALI cene NOVIH mikrofona koje ste naveli u TORONTU su : AKG 414 KLII je $1300 (903 eura) Rode K2 je $950 (660 eura) c451 $480 (333 eura) *cene su BEZ takse (14%) koliko sam video i cuo, cene u torontu su mnogo vece nego u drugim mestima kao na pr. Hamilton. Ostala mi je jos 1 "najbolja" radnja u torontu da posetim, pa sutra putujem za hamilton. Nadam se da cu stici tamo nesto da posetim. Cujemo se, opet, pisite uvezi bilo kakve opreme ako vas interesuju cene, ja uglavnom trazim mikrofone, ali naravno, i sve ostalo me interesuje. POZDRAV! filip |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Tamo kupuj stvari koje su sa tog kontinenta, jer si u suprotnom nagrabusio...
Cijene su šarolike... Ovdje ti par "velikih aktivnih" Behringera (Truth B2031A) oko 390EUR - imaš dobru cijenu; dok je K2 oko 680EUR... (sa porezom) što će reći malo povoljnije ako se uzme ukupna cijena (752 kod tebe)... Šta znam... Moj glas za K2!
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Jel poznaje neko mikrofon MXL2001? Koliko je dobar?
... pitam zbog dobre ponude, a to je: ZA $700 dobijes: Rode k2 Rode Case Rode SM2 Shockmount Power Supply + 30' cable + MXL2001 Condenser Mic (2 komada) Stereo mic bar Studio pop filter w/ gooseneck 20' whirlwind mic cables (3 komada) dobra ponuda? (na ebay ![]() sve je potpuno novo, iz fabrike, sa 1 dana garancije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studijski monitori i hi fi | Mrgud | Monitoring | 81 | 21-02-2009 07:06 PM |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |
B&W 602 S3 kao studijski monitori?? | Faktor X | Monitoring | 7 | 21-01-2006 03:05 PM |