Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 20-07-2006, 11:22 AM   #11
Nedim76
Guest

Default Re: Koji je ovo pad ?

Pa sad si se setio...
  Reply With Quote
Old 20-07-2006, 11:39 AM   #12
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Nedim76
Bas to je TO.
Mo?e biti da je to to ali... čovjek je pitao koja bi to sprava mogla biti a ne kako se mixaju razni padovi i koje reverbove se koristi za njihovu prisutnost i dimenziju u prostoru ili mixu .... a ti prijatelju bez da konkretno poslu?a? pjesmu iz naslova threada, krene? sa patroniziranjem i prozivanjem kakve kompjutere ovdje koristimo i ?ta uopće radimo na forumu ako smo u poslu i slične stvari... e to ba? i nije uredu ni ljudski a ni sa pravilnikom ovog foruma.

Ako nema? namjeru korigirat svoje stavove u konverzaciji i konstruktivno doprinosit rumskoj zajednici, meni osobno neče? faliti na forumu.
Pozdrav
mandrak is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2006, 12:21 PM   #13
Nedim76
Guest

Ti izgleda ni uopste nisi u toku, to sto sam ja posle komentar njemu naveo nema veze sa ovog posta, to je bilo u GENERALU sta se na ovom forumu desava, napadanje ljude i td. Jer MAX i sam je meni prisao na malo NEKULTURAN nacin i SA NEBA zato sam to i napisao.
Sto se tice PADova, ja cu sad snimit jedan PAD al ne u MIXu nego sam bez nista drugo a ti ako si TAKI reci mi sa cega. Dosta sanjate, sa svim postovanjem za neke ljude ovde dosta sanjate, toliki ste profesionalci vi da cete jedan MIXIRAN PAD prepoznati odakle dolazi, ako ijedan od vas prepozna jedan SAM SNIMLJEN PAD ja cu danas otarasit muziku i necu je nikad vise pipnut. Ako je to vasa klapa i branite se nravano, shvatam to razumem i to se opravdava na bazi nekog KOLEGIJUMA tu al to sto sam ja naveo o vezi PADOVA to su cinjenice, on mozda uzeo padove i sto su neke OVCE BLEJALE il PSI LAJALI i sve to smotao i mixirao i na kraju doces ovde da kontas dal je to MOTIF i CASIO TONEBANK???
Hajd dosta tih gluposta i SNOVE neke koje zamisljavate, daleko je BOB CATZ od vas, il ustvari moze bit obratno.

Pozdrav
  Reply With Quote
Old 20-07-2006, 01:10 PM   #14
idekius
Mason

idekius's Avatar

Nedima za predsednika
Old 20-07-2006, 01:10 PM   #15
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

ooo, pa Nedim je otkrio Ameriku, dok smo mi, eto u mracnoj Evropi.
Vredjanje moderatora, foruma i clanova je za svaku osudu. To je protiv pravila ne samo naseg Foruma, vec i svake druge zajednice.

Zajednica = mesto gde su ljudi zajedno, a ne jedan naspram drugog, koji ima veci i takve fore.

Sa ovakvim stavom, Nedime, nisi dobrodosao ni u jednu zajednicu, pa ni u nasu.

Maxov stav je normalan, tvoj osudjujem, a videces sta ce ti i drugi reci.

Pozdrav
Old 20-07-2006, 01:11 PM   #16
Max
Pro Member

@ Nedim

Prestani da lupetas i da se poredis ..... licno tebe nisam pitao nego ljude koji znaju nesto vise o klavijaturama . Vec sam dobio dva private a i par javnih poruka koji se u sustini poklapaju , tako da mi je data smernica gde da trazim svoj odgovor .

Nije oprema ono sto odvaja kvalitetne ljude od ne kvalitetnih i to ces jednom i sam shvatiti .

Samo je bilo neozbiljno sa tvoje strane ( kao profesionalac) da pricas o nekim banalnim stvarima a da nisi ni poslusao pesmu . Tvon miljenik Bob Katz to sigurno ne bi uradio .

U zelji da prekinemo sa glupim raspravama i isterivanjima ...... ako imas konkretan odgovor , bicu ti zahvalan , a ako ne , molim te obrisi svoje postove , jer bih ja jos uvek zeleo da sacekam clusterhorda i mozda Franko Panka ili par ljudi koji su ili strucnjaci za klavijature ili su licno vezani za Hrvatsku scenu , pa mozda mogu da dodju do validnih informacija i da mi ih prenesu . Ovde naravno ima ljudi koji jako dobro rade svoj posao i ljudi koji su strucni da odgovore na moje pitanje .....

Pozdrav

Last edited by Max; 20-07-2006 at 01:13 PM.
Max is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2006, 01:12 PM   #17
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by dr.Ru

Sa ovakvim stavom, Nedime, nisi dobrodosao ni u jednu zajednicu, pa ni u nasu.
Eeeeej... mojne da mi banujes predsednika
Old 20-07-2006, 01:14 PM   #18
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Quote:
Max jednostavno sa time si hteo reci NEDIME NE SERI, TI SI GLUP, NEMAS STA TI SA NAMA PRICAT, TI NE SANJAS MI SANJAMO O NEVE I SSL90 i td...to je samo da ti olaksam i prevedem sta si htio rec meni sa tvojim postom. Mozete me izbacit sa FORUMA nit cu plakat nit cu sec vene, ulazim jednom u 5 meseca da onako potrosim malo vremena kad se odmaram izmedju SESIJE sto znaci nece mi koristit ni nastetit ako me izbacite, al ako imate svoj neki stav onda nemojte brisati ovo sto sam pitao ostavite neka svi citaju i neka me napadaju a vi produzite sa izivljavanjem.
dolazis retko i vidim da svaki put znas kako da najkvalitetnije iskoristis svoje vreme ovde..
ja sam za to da ti ispunimo zelju i izbacimo te, jer je ionako ovo forum ispod tvog nivoa.

btw. pise se katz.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2006, 01:15 PM   #19
dr.Ru
Administrator

dr.Ru's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Eeeeej... mojne da mi banujes predsednika
no woman no ban

no woman no ban

trla-la-la-la
Old 20-07-2006, 01:41 PM   #20
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Quote:
Ti izgleda ni uopste nisi u toku, to sto sam ja posle komentar njemu naveo nema veze sa ovog posta, to je bilo u GENERALU sta se na ovom forumu desava, napadanje ljude i td. Jer MAX i sam je meni prisao na malo NEKULTURAN nacin i SA NEBA zato sam to i napisao.
Sto se tice PADova, ja cu sad snimit jedan PAD al ne u MIXu nego sam bez nista drugo a ti ako si TAKI reci mi sa cega. Dosta sanjate, sa svim postovanjem za neke ljude ovde dosta sanjate, toliki ste profesionalci vi da cete jedan MIXIRAN PAD prepoznati odakle dolazi, ako ijedan od vas prepozna jedan SAM SNIMLJEN PAD ja cu danas otarasit muziku i necu je nikad vise pipnut. Ako je to vasa klapa i branite se nravano, shvatam to razumem i to se opravdava na bazi nekog KOLEGIJUMA tu al to sto sam ja naveo o vezi PADOVA to su cinjenice, on mozda uzeo padove i sto su neke OVCE BLEJALE il PSI LAJALI i sve to smotao i mixirao i na kraju doces ovde da kontas dal je to MOTIF i CASIO TONEBANK???
Hajd dosta tih gluposta i SNOVE neke koje zamisljavate, daleko je BOB CATZ od vas, il ustvari moze bit obratno.

Pozdrav
Ne lupetaj Nedime... nije zdravo.
mandrak is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules