|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Dushane na savetu. Ipak mi je pojachalo vaznije od nekog snimanja kutji. DzabA i najskuplji rack effect processor, ako on ide u "Marshall" od 15w.
Kao i svaki put kad neshto planiram, doshlo je do komplikacija...bend se razishao, pozvali me u vojsku...tako da nishta od cele priche barem jedno 6-7 meseci. ![]() Hmm... da'l ce da me puste da krljam elektrichnu u vojsci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na savetima isprobao sam sva cuda i uzimam pod 2.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
neznam za pod-ove,ja sviram Rocktron Prophesy.OODLIIICAAAN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ja uzeo Chameleon-a 2000 bas pre neki dan, i onako, posluzice za live. Pretpostavljam da imaju neki slican simulator kutija u sebi (imas ono, koja je velicina zvucnika 8-10-12-15, koliko utice i tako to?) onda ne bih bas snimao nesto tako sa njima, ipak POD to radi malo bolje.
![]() |
#25 |
SuperModerator
|
![]()
...evo nesto i od mene...
...navratio sinoc Vlatko Stefanovski da zalepi Godina akustaru (od cika Trkulje juniora) i doneo je neke tracks koje je snimio kuci na kompu... importujem ja to u ProTools, pustim, a ono velikooo i debelooo... pitam Vlatko majke ti na cemu si snimao gitaru... kaze line 6 bubreg... poslusam drugu pesmo do jaja... kaze on isto line 6 samo drugi preset (naravno modifikovan...) i odao mi je tajnu da je sve gitare za Gibonni-jev Mirakul zajedno sa Niksom Bratosem radio na Line 6 ! ![]() ...pa vi vidite ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Ma koriste vjerovatno i mnogo poznatije face POD samo ne ?ele priznati ili ne idu u javnost, jer nije "pravo" pojačalo.
![]()
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Kad smo već počeli otkrivati male tajne velikih majstora kuhinje...
Kompletan novi album Nikole Kolje Pejakovića je takođe odrađen kroz Line 6-a ! ![]()
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
danas sam se druzio sa sedlarovim les paulom i line6 pod XT pro (crvenim), i uz dosta pokusaja na kraju proglasio Line6 za nijansu bezdusnim da bih mu poverio tako ozbiljan zadatak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Samo da dodam.. Kad sam pitao Vlatka koji gtr setup mi preporuca za studio - odgovor je bio Line POD6
![]()
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pijem i plačem tiho dok niko ne gleda.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 30 | 14-11-2008 01:45 AM |