|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne znam ni za?to ti treba veliki izbor distorzija. Mislim da u praksi 2 dobre vi?e znače nego 20 prosečnih. Barem u?ivo, gde vi?e zavisi od toga kako bend svira nego toga da li je distorzija na gitari identična originalu. Inače i dalje nisi objasnio kako treba za ?ta ti tačno treba... Na tvom mestu ako treba da sviram u?ivo verovatno bih prvo gledao da imam neku zadovoljavajuću gitaru i pojačalo, uzeo pedalu dve i radio sa tim. Za snimanje i demose bih se snalazio sa plug-ovima. Ako je na prvom mestu snimanje, onda uzmi POD-a pa vidi dalje ?ta će?, ali opet ne?to ne mislim da ti treba tolika investicija za snimanje. Ja i za u?ivo opet ne bih nosio POD-a XT već pedale ili neki adekvatan preamp, znači uzme? to a ako ti ba? treba za snimanje, guitarport ili toneport ti je dosta jeftiniji.
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hvala Dushane na savetu. Ipak mi je pojachalo vaznije od nekog snimanja kutji. DzabA i najskuplji rack effect processor, ako on ide u "Marshall" od 15w.
Kao i svaki put kad neshto planiram, doshlo je do komplikacija...bend se razishao, pozvali me u vojsku...tako da nishta od cele priche barem jedno 6-7 meseci. ![]() Hmm... da'l ce da me puste da krljam elektrichnu u vojsci? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na savetima isprobao sam sva cuda i uzimam pod 2.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pijem i plačem tiho dok niko ne gleda.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 30 | 14-11-2008 01:45 AM |