|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Mason
|
![]() Quote:
Jedini put kada sam postradao sa virusom, sam sam bio kriv... bilo je to 1999.-2000. i bio je to itekako maligni win95cih. Ali, tada sam pravio kolekciju virusa, skupljao ih po net-u i rezao na CD, posmatrao, gledao, cackao i divio im se ![]() ![]() Posle sam ga pochistio, a neke aplikacije koje je stigao da osteti sam reinstalirao... Uglavnom, danas se posta obicno scanira jos kod provajdera, antivirusni software prati razvoj virusa i redovno se update-uje... Uz malo opreze, bezbedan si od virusa... Narocito je vazno da AV monitoring ukljucujes kada posecujes sumnjive sajtove... NPR. na zvanicnem Porsche-ovom sajtu sigurno neces naci virus, ali po kojekakvim internet rupama hoces. AV monitoring te uspesno stiti po takvim mestima, a sto se spyware-a tice, dovoljno je da ne koristis IE, vec Mozilla Firefox, Operu, ili tako nesto..., a imas danas i obilje anti-spyware programa... Mali oprez i poznavanje problematike viruse cini krajnje bezopasnim...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |