|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Onda mu sigurno nece biti isplacen ni onaj oporezovani deo zarade kafica,salona..(i ostalih usluznih institucija) u kojima se slusa njegova muzika(ako u opste ima takvih klubova ![]() ![]() I,jao,moram jos jednu Dzonijevu pesmu da postujem..nekako me nasla posle dve case vina..:o ... ![]() Ako znas bilo sto ne znam što da radim sa sobom na šta misli da bacim eto stvaram polako pjesmu o tebi gledam tvoje tijelo ludujem za njim i ponavljam u sebi samo jedno poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što želim da se stisnem uz tebe da te milujem da ti šapućem na uho bisere da pričam o slobodi da se glupiram da ti kažem - oh ti ludo jedina poljubi me pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me poljubi me pa se privi tik uz mene i zapjevaj ako znaš bilo što
![]() |
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Bez obzira na to sto je u npr. nasem SOKOJ-u doslo do nekih promena, to svakako nece biti dovoljno da se stvari stave pod kontrolu, pa ni manjim delom verovatno... Ko ce da naplati ta potrazivanja??? Drzava to nece da radi, nego zuji po gradu par nesrecnika pokusavajuci da utera neku crkavicu u kasu i to bas i nece ici, jer korisnici (frizerski saloni, kafici itd. nemaju naviku da placaju takve stvari, posto je valjda muzika dzabe ![]() Oni koji moraju da uplate (radio stanice, televizije...) ne uplacuju realno, vec uplacuju "drugarima", posto oni sami prijavljuju sta su emitovali (koliko ja znam)... Pametni ljudi zakonom nametnu CD playere za radio stanice, TV kuce i sl. koji su vezani na mrezu i registruju emitovanja... Tako da ako npr, TV Suncheva Zaba pusti npr. kompoziciju Cvetka Arlaukovica - "Veprove suze", to centrala registruje i stvar je jasna, pa nema prevare i lazi... Ali, dok tako nesto dodje u ove krajeve, proteci ce jos mnooogooo vode Dunavom i Savom... Bice sigurno jednog dana... privikli su nas na fiskalne kase, pa ce da nas priviknu i na to ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ma suvisno je diskutovati po nekad o nasoj zemlji i Zakonima,koji i kada sadrze prava,dobra resenja,ista se ne postuju... ![]() Ma bice bolje..Jedino sto mi je drago,a ide u prilog autorskim pravima,jeste zalaganj muzicara i niza cena diskova,(mada ako nekog volim da cujem svakako necu gledati na 100 din) ..Ali Jos uvek su nam manje dostupna inostrana izdanja..luksuz!
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
evo jos jedna mogo dobra od dzonija
Pametni i knjiški ljudi Večeras sam sa Čerom bio u kavkazvu uz pljuge i pivo raspravljai smo mnoge stvari i kužili svijet Čeri spike nikad dosta, pita me o planovima smije mi se , baca foru da osniva bend a u sebi nemoć krije da promjeni stil, manire da zablista u onom u čemu je jak Jer je on kao i drugi pametni i knjiski ljudi istrosio se vremenom,skroz na skorz A vani kiša i dalje sipi, ništa novo pod neonom Šankerica bocom Boži istjeruje dug kažem čeri da smo stranci,kao što to i morison reče, usamljeni marginalci, polu svijet a čera me i dalje slusa,pije pivu, pljugu duva gleda negdje u daljinu, u noć jer je on kao i drugi pametni i knjiški ljudi, istrosio se vremenom,skroz na skroz skroz na skroz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Kao ti i ja
Dijete u noci,kao ti i ja, dijete u noci,kao ti i ja. Stranac u prolazu,kao ti i ja. Cvijece na granici tone u san. Zena u krevetu kao ti i ja, zena u krevetu kao ti i ja. Dodir usana, oznojena tijela, daleko od ljubavi,kao ti i ja. Jutro na obali kao ti i ja, jutro na obali kao ti i ja. Napusteni brodovi, plivaju lijeno, rastocene olupine kao ti i ja.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |