Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-07-2006, 04:38 PM   #11
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Pokazi svoju konfiguraciju

Quote:
Originally Posted by SHIVA
P4, 3.0 GHz, Dual Core, Hyper Thread
2 X 512 Mb SDRAM
ATI Sapphire Radeon 9200 Atlantis
2 X 17'' Samsung SM793 DF
HDD 80 WD (radni disk) +Maxtor 40 (system & software) + WD 20 Gb (pagefile, swap)
Matichna "no name" (via apollo pt8000 chipset - 64 bit support)
Creamware Scope 4.0
Alesis MK2
Behringer BCF 2000
Roland XP 10

ps: prije Intela sam imao 3 AMD-a (duron 800, athlon 1600 i XP 2600) i frustriran komplikacijama odluchio sam se za Intel HT procesor. Nakon pazhljive instalacije i malo standardnog DAW tweekanja XP-a stroj radi fantastichno. CPU nikad ne ide preko 50%. Intel je ispao najbolje ulozhen novac ikad! Mozhda netko s poznavanjem OC-a i voljom da istestira milion kombinacija mozhe dobit jednake rezultate i na AMD-u, ali za smrtnike koi zhele plug&play bez nepotrebnih komplikacija to nishta ne znachi.

pps: kad sam kupovao Intel bio je to u stvari posljednji pokushaj da radim muziku na PC-u. Sljedechi stroj koi kupim definitivno che bit Mac. Radio sam grafiku na Macovima 10 godina i da nisu toliko skupi ne bih imao doma PC ni za surfanje internetom a kamo li za nekakav ozbiljan posao.
Ne kapiram bas kako li to meni rade nekoliko generacija AMD-a bez ikakvih problema... Trenutno mashina sa AMD-om schljaka bez problema sa dve Lune i UAD-1 i nisu potrabna nikakva OC-ovanja da bi radio *jednako dobro kao Intel*... Dakle, bice da si probleme pravio sam sebi... tesko da su bile krive AMD mashine...

50 % CPU opterecenja maximum???? Sa kojim plugovima i koliko njih istovremeno???

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules