|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ne bih da se "kacim", ali cu reci par stvari "po stavkama", da ne bi ljudi citali pogresne informacije....
1. ZZ Sound (meni izuzetno dobro poznat) nije losa i neozbiljna, nego AMERICKA trgovina na kojoj su cene izrazene u dolarima. Cene u Evropi su otprilike prepisane, pa cak nesto uvecane u evrima (na zalost). 2. Ocene kupaca na sajtu NIKAKO nisu validne: a) Zato sto ti ne znas da li kritiku pise kupac ili menadzer prodaje, b) Zato sto oba monitora spadaju u najnizu klasu studijskih monitora i kao takvi su namenjeni pocetnicima ili home recording entuzijastama, a ne profi populaciji cije je misljenje respektabilno. 3. Ja ih licno ne posedujem, ali u poredjenju sa znatno boljim slusanjem koje imam, kazem da Alesis (za ove druge nisam rekao nista, jer ih nisam slusao) nije najbolji na svetu, ali da mozes uz malo opreza da uradis korektan mix. 4. Izbor zvucnika je u velikoj meri stvar covekovog afiniteta, te je najbolje da poslusa oba u nekim koliko-toliko korektnim uslovima, pa neka sam proceni sta ce. U svakom slucaju, u toj klasi nema mnogo iznenadjenja.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
..Alesis M1 Active Mk2 zabluda?.. | lesha | Monitoring | 10 | 03-05-2006 01:59 PM |
Alesis mk2 active-savjet | MD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 04:05 PM |
:: Alesis predstavio M1 Active 520 & 620 :: | lesha | Monitoring | 2 | 23-07-2005 08:06 PM |