|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |||||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
DEEP DUB FRETLES HARM GO-GO MUTE HIP-HOP HOOD BOOM MARCUS INTRO RAGGA RICH JAZZ ULTRA PICK ULTRONIX WARM FRETLES Ovo je A particija sa Bass Legends I Trilogy ne svira groove loop-ove, ali ima semplane bas gitare. Mozhda ima i pokoja nova, ali vechinom su to snimke sa Bass legends I & II. Kad sam rekao da Trilogy i Atmosphere sviraju loop-ove nisam mislio to bukvalno vech sam govorio o sempleru kojeg prodaju pod synth modul. Atmosphere ipak svira i loop-ove... Textura koja traje do god drzhish stisnutu tipku na klavijatiri, a nie synth. Dakle to je way i ima "cycle loop region" koi svira dok ne pustish tipku, i kad je pustish on odsvira wav do kraja. Soundovi sa Atmosphere-a se velikim djelom mogu nach na Twisted Textures 1, 2 i 3, Distorted Reality 1 i 2, Bizzare Guitars itd... Naravno, Atmosphere ima 2 paralelna kanala pa od nekoliko stotina textura ispadne nekoliko tisucha kombinacija. No svaki preset ima ime i ona chesto odgovaraju imenima semplova iz navedenih kolekcija. Uostalom provjeri ako mislish da serem. To bar nie teshko. Quote:
Quote:
Ja sam vech i napisao da me zaboli tko che shto koristiti i stvarno ne vidim otkud tolika potreba da sami sebe uvjerite da sam ja u krivu? OK. Vama su to babe i zhabe a meni su to dobar i losh sempler. Zar postoi neko pravilo koje govori shto smijemo usporediti a shto ne? Netko ochekuje od alata bogat library gotovih semplova a netko ochekuje shto preciznije i shto raznovrsnije moguchnosti moduliranja i editiranja. No svi bi trebali imati pravo na svoja ochekivanja i svoje mishljenje o ovom ili onom programu. Ovdje je to dosta nepopularna kategorija. Ili plivaj sa strujom ili se utopi u ovakvim natezanjima gdje se ljudi hvataju za gramatiku branechi svoje uvjerenje. Uvijek sam spreman argumentirati mishljenje, ali odgovarati na ovakve prozivke vishe nemam volje. Sigurno ima barem josh 10 rechenica u moim postovima koje se daju izvuch iz konteksta ili imaju lapsuz ili sam pogreshno upamtio neki podatak... Ako ne uvidjash globalni smisao iza pojedinih rechenica ni rasprava nema nikakvog smisla. K tome vidim da chitao postove tek ne bi li u njima nashao materjal za ne slaganje ili moj propust. Sorry ali takva diskusija mi je neprihvatljiva. I rest my case!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[b]PITANJE ZA KORISNIKE SAMPLETANK-a[/b] | krki | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 24-01-2005 12:21 PM |