|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Stvarno si funny guy samo nevidim da se neko smije osim tebe... Valjda vec ides pomalo svima na zivce.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Psiho
|
![]()
@ Tom: drago mi je da smo se sporazumjeli napokon.
@ Arajlo: bilo je i vrijeme ![]()
![]() |
#13 | ||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 21-06-2006 at 12:03 PM. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Necu se mesati u temu , zato sto ste dovoljno upuceni ..... ali cu da dodam .... Halion je smece od semplera . Probajte da isti sempl npr dobosa ubacite u Esxp 24 ( Nuendo rip ) i iz Haliona . Jedino gluv covek ne cuje razliku ......
Stylus je u svakodnevnoj upotrebi ..... prilicno fleksibilan , Athmosphere takodje ...... jedino cu se sloziti sa Trilogy jem . Majestic yellow je jednostavno bolji ( bar po mom ukusu ) Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() HALION je najvece smece koje smo probali. Zvuchno je katastrofalan u poredjenju sa svim soft samplerima, da ne pominjem hardverske! Kontakt, na primer, je nesto sasvim drugo!
Rasprava vam je prilicno besmislena, jer je, na kraju krajeva, sve stvar ukusa i sposobnosti da se nesto proceni. Navike takodje... Stylus ne koristimo, tj. jako retko, ali je vrlo upotrebljiv, generalno! Ako se prica zapocne sa njim! Ako treba da se doda... Hmmm, nesto mi se nije dopao u toj varijanti! Pozdrav... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
DEEP DUB FRETLES HARM GO-GO MUTE HIP-HOP HOOD BOOM MARCUS INTRO RAGGA RICH JAZZ ULTRA PICK ULTRONIX WARM FRETLES Ovo je A particija sa Bass Legends I Trilogy ne svira groove loop-ove, ali ima semplane bas gitare. Mozhda ima i pokoja nova, ali vechinom su to snimke sa Bass legends I & II. Kad sam rekao da Trilogy i Atmosphere sviraju loop-ove nisam mislio to bukvalno vech sam govorio o sempleru kojeg prodaju pod synth modul. Atmosphere ipak svira i loop-ove... Textura koja traje do god drzhish stisnutu tipku na klavijatiri, a nie synth. Dakle to je way i ima "cycle loop region" koi svira dok ne pustish tipku, i kad je pustish on odsvira wav do kraja. Soundovi sa Atmosphere-a se velikim djelom mogu nach na Twisted Textures 1, 2 i 3, Distorted Reality 1 i 2, Bizzare Guitars itd... Naravno, Atmosphere ima 2 paralelna kanala pa od nekoliko stotina textura ispadne nekoliko tisucha kombinacija. No svaki preset ima ime i ona chesto odgovaraju imenima semplova iz navedenih kolekcija. Uostalom provjeri ako mislish da serem. To bar nie teshko. Quote:
Quote:
Ja sam vech i napisao da me zaboli tko che shto koristiti i stvarno ne vidim otkud tolika potreba da sami sebe uvjerite da sam ja u krivu? OK. Vama su to babe i zhabe a meni su to dobar i losh sempler. Zar postoi neko pravilo koje govori shto smijemo usporediti a shto ne? Netko ochekuje od alata bogat library gotovih semplova a netko ochekuje shto preciznije i shto raznovrsnije moguchnosti moduliranja i editiranja. No svi bi trebali imati pravo na svoja ochekivanja i svoje mishljenje o ovom ili onom programu. Ovdje je to dosta nepopularna kategorija. Ili plivaj sa strujom ili se utopi u ovakvim natezanjima gdje se ljudi hvataju za gramatiku branechi svoje uvjerenje. Uvijek sam spreman argumentirati mishljenje, ali odgovarati na ovakve prozivke vishe nemam volje. Sigurno ima barem josh 10 rechenica u moim postovima koje se daju izvuch iz konteksta ili imaju lapsuz ili sam pogreshno upamtio neki podatak... Ako ne uvidjash globalni smisao iza pojedinih rechenica ni rasprava nema nikakvog smisla. K tome vidim da chitao postove tek ne bi li u njima nashao materjal za ne slaganje ili moj propust. Sorry ali takva diskusija mi je neprihvatljiva. I rest my case!
![]() |
![]() |
#17 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Halion sam naveo samo kao primjer semplera sa nekim pristojnim alatima i moguchnostima. Uopche nisam tvrdio da je najbolji niti ishta slichno.
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Opushteno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Dakle mani se ćorava posla, ne mora? uvek biti u pravu, i u krajnjem slučaju, ljudski je gre?iti. Eto recimo, dogovorimo se da si se zbunio u vezi svega ovoga i pome?ao malo, i ti ode? vedro i visoka čela iz rasprave ![]() Naravno postoji i jo? jedna mogućnost... Da sam ja u zaveri sa svim ostalima koji ne misle ti i u zaveri sa samom Spectrasonics kompanijom koja blatantno la?e da su svi zvuci u tim instrumentima novi, i do sad ih niko nije provalio... A onda si ih ti razotkrio i izneo zločinačka dela i prevare Eric Persing-a na videlo! ![]() Đubrad jedna ?to prave nekvalitetne nekorisne samplere kroz koje uvaljuju već postojeće biblioteke! Pu! ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dule, jednog dana ces ti biti predsednik.... Makar mesne zajednice... ili zbora stanara... Mozda kluba golubara... ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[b]PITANJE ZA KORISNIKE SAMPLETANK-a[/b] | krki | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 24-01-2005 12:21 PM |