Sve tri pesme su mi ok. Po meni, leep chill, onako, da ih pustish i da uzivash...
sorry na offtopicu..
Quote:
Originally Posted by SHIVA
Vechi problem je taj shto elektronska, a posebno ambijent glazba ne nudi otpjevanu prichu sa vishe ili manje smisla, vech su melodije, ritmika i zvuk jedini elementi i njima treba kompenzirati izostanak pjevanja.
|
Ovo mi zvuchi kao definicija... zar postoji definicija elektronske muzike ili bilo koje druge? Ja jednostavno gledam na pesme takve kakve su, ne moraju da imaju parametre...nadam se da me razumesh..
Quote:
Originally Posted by SHIVA
Tuzhna melodija zvuchi tuzhno svakome. I kinezu i brazilcu jednako.
|
Kako to?

Svaka osoba drugachije dozivljava stvari. Ako ti i ja gledamo u isti, zeleni zid, ti cesh videti tvoju zelenu, a ja svoju zelenu boju

tako je i sa muzikom. Mozda tuzna melodija zvuchi tuzno svakome, ali definitivno ne u istoj meri...Kao shto je zoolander napisao da nije osetio Tokijo u ''Tokyo by night''

Pa naravno kada to nije njegovo vidjenje Tokija, vec tom-ovo...
A ovo sa literaturom ne razumem... kao: ''evo, poslushaj ovo, da vidish kako se pravi elektronska muzika, pa cesh onda znati i ti da je napravish'' ...mozda nisi tako mislio ali tako mi izgleda. Ako slushash autore istog zanra, kako ochekujesh da budesh originalan (ovim mislim na sve nas), tako ja to nekako kontam... Zato u poslednje vreme, novi bendovi iz istog zanra zvuche identichno... ''ja sviram metal, ne daj boze da na albumu nemam bar jedan solo sa tapingom i slichnim forama'' (Dushan_S, nemoj da se ljutish na odabiru pravca za primer

)