|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#7 | ||
|
Psiho
|
Quote:
Mislim da je to samo glupa ljudska predrasuda... ako je 10 puta skuplje valda toliko i vrijedi. No chinjenice nisu uvijek takve. Acces Virus za TC kartice je jednak hardware inachici syntha... dapache TC ima isti motorolin DSP procesor koi se ugradjuje u Virus. Pa ko voli ledice na stolu nek se veseli, ali za tu lovu imash i TC karticu i Virus + josh koi koristan plug in. Quote:
Ako dash 100 EURA (a ja sam o tome i govorio) onda ne dobijesh crack nego normalnu verziju. Normalna verzija znachi da sve radi normalno Svaka sprava ima demo verziju koja je free i kad je isprobash do mile volje i zakljuchish da je to ono shto ti treba... onda kupish.Ima li neki duchan koi ti daje da uzmesh kompresor na 15 dana doma i probash kako ti odgovara? Naravno ako ti ne odgovara nisi im nishta ni duzhan... hard likely!!! Ima neka firma koja poshalje servisera da zamjeni dio na tvom hardverskom kompresoru kad oni pochnu proizvodit novu liniju kompresora? Nema! Ali kad kupish Waves Bundle (sporedno koi) bilo kakva inovacija plag-ina iz bundle-a kojeg si kupio je momentalno dostupna za download reg. korisnicima. I da ne zaboravimo... kad nam je "zadimio" E-mu EK4 u studiu kosa nam je otpala s glave. Sempler od tadashnjih 4000 DEM se pretvara u gorak, bjelichasti dim. Taj put je bilo sreche... popravak je bio sitnih 100 DEM. A kad se VST "zadimi" i pokvari... instalirash ga ponovo... naravno besplatno. Ovako bih mogao unedogled. Desetci argumenata ukazuju da je novac utroshen na software daleko isplativiji nego onaj ulozhen u hardware. Istina je i da neke soft sprave josh uvijek "kasne" s kvalitetom u odnosu na hard varijante, ali i to je samo ljudska predrasuda. Zashto bih uopche htio da mi VST synth simulira deformaciju oscilatora usljed nestabilnog napona? Zato jer je to jebalo prave syntheve a ja zhelim zvuchat ko pravi? Pa pravi synth ne bi jebala promjena napona... imao bi stabilizator
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|