|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Moguće je da jeste... ali meni stylus radi i sa SP2 i sa svim ostalim što je izašlo posle SP2.
Šta više imam verziju instalacionog windowsa koji čim se instalira već doda i SP2, i sve radi savršeno pod njim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Pa i mene interesuje u cemu je problem jer nemam ni SP1 ni SP2 jer mi ni Terratec EWX ni Fire6 nisu htele raditi kako treba pod njima. Instaliram cisti XP i kartice rade ko sat.
Jos da napomenem na dva razlicita kompa, znaci nije do hardware-a ( bar mislim ). U cemu je trik ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Brate evo ja i ortak u kom?iluku, obojca EWX Terratec kartice, obojca XP sa SP2 i nikad nikakvih problema. Jedino ?to ja uvek instaliram sve?e windows updateove, ali nije bilo problema ni samo sa SP2 kad je bio sve?e instaliran.
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Nije ti do sp2! Nadam se da si ovdje vidio moju poruku od jutros, u kojoj sam objasnio problem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Nadam se da se ovo nece shvatiti kao OT.
Dusane, verujem ja tebi da ti sve radi sa SP2 ali mi nije jasno zasto meni ne radi. Na starom kompu ( P III 900MHz ) sam kad je bio nov prvo instalirao suvi XP i EWX i radilo je OK . Onda sam instalirao SP1 i sve je otislo dodjavola. Pokusavao sam i updateove ali je jedino funkcionisalo format- instal suvog XP-a. Posle ( valjda ) 2 godine kupim novi komp ( P IV 2.8 GHz ) i dodje mi sa instaliranim SP1 . Instaliram novu Fire 6 DMX i nece da radi. Instaliram SP2 ali prestanu da mi rade neki programi a kartica i dalje ne radi. Setim se problema i instaliram suvi XP i sve radi kako treba. U cemu je trik? Zasto na nekim kompjuterima SP sve skenja a na nekima sve radi kako treba. Koja su to podesavanja koja treba obaviti da bi SP ( 1 i 2 ) funkcionisali korektno ? Ili je u pitanju neki hardware konflikt npr. ( lupam ) tip memorije ili maticna ploca ... nije kompatibilna sa SP-ima ? Mozda bi bilo interesantno da neko to objasni jer mislim da to ima veze sa problemom koji je mr. lou naveo gore ( ili gresim ) . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Imam instaliran stylus na dva kompjutera sa sp2 i nemam nikakvih problema. Da li si ubacio adon, salim se naravno
|
|
|
#9 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
I kod mene je dosad sve radilo sa SP2 (od muzickih programa i pluginova), ali mi recimo Corel 11 nije vise hteo raditi, a burazeru na njegovom kompu nije vise radio Auto Cad 2000. Ja sam Corel zamenio 12-kom, a on Auto Cad 2006-icom i sad opet sve shljaka.
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|